Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diş Hekimleri Beyaz Önlüklerini Giydi

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2023-2024 Akademik Yılı’nın başlaması dolayısıyla Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenledi.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşen tören, öğrenci Mert Ali Şenkaynağı’nın gitar solosu ve Üniversite Konservatuarı Öğretim Üyelerinin müzik dinletisi ile başladı.

Törende konuşan Üniversitenin Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Şahin, emek harcayan akademik ve idari personele teşekkür ederek, fakültenin 207 öğrenci ile eğitimine devam ettiğini belirtti. Beyaz önlüğün, mesleki mensubiyetin bir nişanesi olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şahin, beyaz önlüğü giyen bir diş hekiminin çevresine anlam dolu mesajlar ilettiğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz Can da yaptığı konuşmada, fakültenin geçmişteki zorluklarından bahsederek, yapılan çalışmalar sonucunda 3 akademisyenle başlayan fakültenin bugün 207 öğrenci ile eğitim veren bir kurum haline geldiğini vurguladı. Öğrencilere başarılar dileyen Rektör Can, beyaz önlük giyecek gençleri ve ailelerini kutladı.

Program, öğrencilerin beyaz önlüklerini giymesi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.