Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devrek ilçesinde parkmetreler ve kaldırım işgalleri

ZONGULDAK (AA) – Devrek

ZONGULDAK (AA) – Devrek Belediyesince, 1 Ocak'tan itibaren yürürlüğe giren kaldırım işgali yönetmeliği kapsamında çalışmalar başladı.

Devrek Belediyesinden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Başkan Yardımcısı Recep Korum ve Zabıta Müdürü İsmet Uzunsoy ile yönetmelik kurallarına uyup uyulmadığı konusunda incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Bozkurt'un şu ifadelerine yer verildi:

"Kaldırım işgali konusunda kararlı adımlarla geldiğimiz süreçte kurallara riayet eden esnaflarımıza da gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın çağrımıza destek verdiğini görüyoruz ve mutlu oluyoruz. İlçemizin çehresinde toparlanma olmuş. Belli sınırlar içerisinde olmasını rica etmiştik. Esnafımız da belirlenen sınırlara riayet ediyor. İnşallah bu uygulamadan hem vatandaşlarımız hem de Devrek olarak hep beraber memnun oluruz. Vatandaşlarımızın rahatlığı her şeyin önünde geliyor. Trafik sıkışıklığının ve gelişigüzel araç parklarının önlenmesi amacıyla başlattığımız parkmetre uygulamasıyla yine vatandaşlarımızın rahatlığı ve şehirde nizamın sağlanmasını amaçladık."