Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEVREDE BÜYÜK TEMİZLİK VAR!

Giresunspor’un arka arkaya kaybettiği

Giresunspor’un arka arkaya kaybettiği puanlar Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’ı harekete geçirdi. Bozbağ, “Çoğu maçları şanssız şekilde kaybettik, taraftarlarımızı üzdük ama inanın ki onlardan daha da çok ben üzüldüm” dedi.

Kadroda devre arasında temizlik yapılacağını istenilen verim alınmayan bazı oyuncularla yolların ayrılacağını söyleyen Bozbağ, başta santrafor olmak üzere 4-5 oyuncu alacaklarını söyledi.

Kimseye şampiyonluk sözü vermediklerinin altını çizen Bozbağ, “Küme düşecek halimiz yok, ama bu kulübü borç batağına da düşürecek değilim” dedi.

Giresunspor’un arka arkaya kaybettiği puanlar yeşil beyazlı camiada hayal kırıklığına yol açarken kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’ı da devre arasında radikal kararlar almak üzere harekete geçirdi. Son Sivas yenilgisi ile hayal kırıklığı yaşayan Bozbağ, arka arkaya çok şanssız puanlar kaybettiklerini belirtirken sezon başında santrafor haricinde iyi bir takım kurduklarına inandığını ifade etti.

“BAZI OYUNCULAR İLE YOLLARIMIZ AYRILACAK”

Mustafa Bozbağ, devre arasında sayıları 5-6 yıl bulan bazı oyuncularla yolların ayrılacağını belirtirken” Doğrusu büyük hayal kırıklığı yaşadım. Aldığımız oyunculardan beklediğimizi alamadık, yollarımızı ayıracağız, bu oyuncuların yerine başta santrafor olmak üz ere 4-5 oyuncu alacağız” dedi.

“ŞAMPİYON HOCAYI BAŞA GETİRDİK”

Giresunspor’u küme düşürecek hallerinin olmadığını kaydeden Başkan Bozbağ, “Takımın başına  şampiyon olan bir hocayı getirdik, bu da bizim lige bakışımızı gösteriyor. Bu kulübe 18 yılımı verdim, inanın önceki gece sabaha kadar uyuyamadım, taraftarın tepkisini anlıyorum” dedi.

“CANİKLİ OLMAZSA NE OLUR”

Kendilerini eleştirip bağıranların maça bedava girmenin peşinde olduğunu söyleyen Bozbağ, “Kimse benden bu kulübü borca batırmamı beklemesin, Canikli dışında para veren yok, yarın öbür gün Nurettin Canikli olmazsa ne olacak?” diye de sordu.