Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Destekleme ödemeleri askıya çıktı

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Muhammed Angın, alan bazlı gelir, mazot ve gübre ödemelerinin icmallerinin askıya çıktığını, bilgilerde eksikliği olan üreticilerinde ilçe müdürlüklerine başvurması gerektiğini söyledi.

2014 Üretim yılı içerisinde Çiftçi Kayıt Sistemi’ne(ÇKS) kayıt yaptıran ve 31 Aralık 2014 tarihine kadar Fındık Alan Bazlı Gelir ve Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme ödemelerine başvuru yapan üreticilerin desteklemelere ilişkin icmaller askıya çıktı. Mahalle muhtarlıklarında askıya çıkan icmaller 10 gün süre ile askıda kalacak. Bu süreçte icmallerinde eksiklikleri olan üreticilere ilçe müdürlüklerine başvuru yapabilecek.

Konu ilişkin açıklama yapan Giresun İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammed Angın, icmallerin askıya çıkarıldığını söyledi. Bilgilerinde eksiklik olan üreticilere seslenen Angın, “Destekleme icmalleri 28 Ocak – 06 Şubat tarihleri içerisinde başvuru yapılan İlçe Müdürlükleri tarafından başvuru merkezi olan mahalle muhtarlıklarında 10 gün süre ile askıya çıkarılmış bulunmaktadır. Değerli üreticilerimizin belirtilen tarih aralığında askı listelerinde kendileri ile ilgili bilgileri kontrol etmeleri gerekmekte olup muhtemel eksiklik ve hataları gidermek noktasında İlçe Müdürlüklerimize başvurmaları önemle gerekmektedir” dedi.