Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dereli’den Trabzon çıkarması 

Bu haberin fotoğrafı yok

Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ve Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal bir dizi temaslarda bulunmak üzere Trabzon’a gitti.

Trabzon DSİ, İller Bankası ve Karayolları Bölge müdürlerini ziyaret eden Başkanlar ilçeye ve beldeye kazandırmak istedikleri projelerden bahsedip gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda destek istediler.

Ziyaretlerin olumlu geçtiğine değinen Dereli Belediye Başkanı K. Zeki Şenlikoğlu, “Belediye sınırlarımız içerisinde Aksu Deresi ve Karayolları geçiş noktası ile ilgili hayata geçirmek istediğimiz zaruri mahiyette bir takım projelerimiz bulunuyor. Bunlardan en acili ise tehlike arz eden ve ilçede kötü görüntüye sebep olan elektrik kablolarıdır. Bu kabloları yer altına almak istiyoruz. İlçemiz Karayolları geçiş noktasında bulunduğu için bu çalışma yalnızca bizim tasarrufumuz olmaktan çıkıyor. Karayolları Bölge Müdürümüzü ziyaretimizin sebebi de bu yöndeydi” dedi.

İlçeye kazandırmak istedikleri bir diğer projenin de Aksu Deresi’nin ıslahı ve rekreasyon çalışması olduğunu ifade eden Şenlikoğlu, “Ziyaretlerimiz olumlu geçti. Allah nasip ederse ilçemize ve turizm beldemize hak ettiği hizmetleri kazandıracağız. İller Bankası Bölge Müdürü Salih Devran, DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber ve Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’a gösterdikleri ilgi ve nezaketten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.