Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dereli Yüce Ortaokulu Bilgi Yarışmasında 1. oldu

Bu haberin fotoğrafı yok

21 Mart Uluslararası Ormancılık Günü ve Haftası çerçevesinde Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Orman Köy Okulları Bilgi Yarışması” Finalinde Dereli Yüce Ortaokulu birinci oldu. Orman Bölge Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği “Orman Köy Okulları Bilgi Yarışması” finali bugün yapıldı. Finale kalan Dereli Yüce Ortaokulu, Espiye Yeniköy Ortaokulu, Doğankent Çatak Ortaokulu, Merkez Çaldağ Şehit Üsteğmen Adnan Bahat Ortaokulu ve Bulancak Kovanlık Ortaokulu öğrencileri kıyasıya yarıştı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmanın sonunda Dereli Yüce Ortaokulu birinci, Espiye Yeniköy Ortaokulu ikinci., Doğankent Çatak Ortaokulu üçüncü, Merkez Çaldağ Şehit Üsteğmen Adnan Bahat Ortaokulu dördüncü, Bulancak Kovanlık Ortaokulu beşinci oldu.

Yarışma sonunda birinci okula laptop, ikinciye fotoğraf makinası, üçüncüye kol saati, dört ve beşinciye de FM radyo hediye edildi.

Finale kalan öğrencileri kutlayan Vali Karahan, Orman Bölge Müdürlüğünce geleneksel hale getirilen yarışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, “Öğretmen ve öğrencilerimizin başarısı ilimizin başarısını etkiliyor. Bu okullarımızın başarısı, gayreti, seviyesi bizim için önemli. Milli Eğitim Müdürlüğümüz de bununla ilgili gayret gösteriyor.  Orman Bölge Müdürlüğümüzün de desteğiyle gerçekten bir farkındalık yaratıyoruz.  Köy okullarımızın imkanları daha zayıf olabilir ama fedakar ve gayretli öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizle bu eksikliği gideriyoruz. Köy okullarımız gerçekten başarılı olan okullarımız arasındadır. Bu da bizi mutlu ediyor. İnşallah bu başarı devam eder. Yarışma için Orman Bölge Müdürümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, katıldığı için sevgili öğrenci gençlerimize, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları olsun” şeklinde konuştu. Yarışma sonunda katılımcılar tarafından okul bahçesine fidan dikildi.