Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dell, Yeni XPS Modellerini Tanıttı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Dell, CES 2024 fuarı öncesinde yeni XPS dizüstü bilgisayar serisini duyurdu. XPS 13, XPS 14 ve XPS 16 modelleri, Intel’in yeni nesil Core Ultra işlemcileri ve GeForce RTX ekran kartları ile geliyor.

Dell, CES 2024 fuarı

Yeni XPS dizüstü bilgisayarlar CNC ile işlenmiş alüminyum ve Gorilla Glass 3 malzemelerinden üretilmiş olup ton sür ton renk seçenekleri sunuyor. Modeller, OLED dokunmatik seçenekli InfinityEdge panellere, değişken yenileme hızlarına, yüksek çözünürlük seçeneklerine ve Dolby Vision’a sahip.

Her bir model 4 hoparlörlü tasarıma ve Dolby Atmos ses desteğine sahip. Ayrıca, FHD 1080p çözünürlüğündeki akıllı web kamerası bulunuyor. Intel Core Ultra işlemciler ve Windows 11 ile güçlendirilen cihazlar, yapay zeka hızlandırmasını kullanarak daha iyi performans ve uzun pil ömrü vaat ediyor. ExpressCharge özelliği sayesinde pilin yüzde 80’i 60 dakika içinde doldurulabiliyor.

XPS 16, NVIDIA GeForce RTX GPU’larla donatılmışken XPS 14, isteğe bağlı NVIDIA GeForce RTX GPU’lar ile geliyor. Her iki model de 3D işleme, video düzenleme ve canlı yayın gibi işlemler için NVIDIA Studio onayına sahip.

XPS 13, 1.299 dolardan; XPS 14, 1.699 dolardan; XPS 16 ise 1.899 dolardan başlayan fiyatlarla yakında satışa sunulacak.