Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dale oynamak istemiyor

Giresunspor’da Antalya kampında meydana

Giresunspor’da Antalya kampında meydana gelen olay şaşkınlık yarattı.
Sezon başında Fransa’dan transfer edilen golcü futbolcu Dale, Başkan Mustafa Bozbağ’a Giresunspor’da oynamak istemediğini ve ayrılmak kararında olduğunu söyledi.
Kadrosunu bitirici bir golcüyle takviye etmek isteyen Giresunspor’un Antalya kampında şok bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen ve ilk yarının son haftalarında form tutmaya başlayıp devre arası Antalya kampında da bu çıkışını sürdüren Maurice Junior Dale’nin, takımdan ayrılmak istediği bilgisine ulaşıldı.
Dale’nin bu talebini Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’a da ilettiği, Bozbağ ile Dale arasında çok sert bir tartışma yaşandığı öğrenildi.
Bozbağ’ın yaşanan bu gelişme üzerine Dale’nin menajerini aradığı ve Fransız golcünün durup dururken neden böyle bir girişimde bulunduğunu araştırmaya başladığı belirtildi.
BOZBAĞ KONU HAKKINDA NE DEDİ:
Başkan Mustafa Bozbağ, Dale konusunda şöyle konuştu:
“Kampta önceki akşam Dale krizi çıktı. Yanıma gelen Dale, Giresun’da oynamak istemediğini belirtti. Maçların başlamasına 6 gün kala oldu bu. Tabi haliyle olay bayağı bizi derinden üzdü, sinirlendirdi. Çünkü Giresun’a gelmek istemiyorum ciddi bir laf. İyi bir oyuncu transfer ettiğimizi düşünüyorduk. Hem ailevi sebeplerini öne sürdü. Görüşmelerimiz devam ediyor. Şunu belirtmek istiyorum Görevde kaldığım sürece bundan sonra da böyle olacak. Giresunspor’u her zaman her şeyin üstünde tuttuk. Giresunspor’u her şeyin üstünde tuttuk. Hiçbir zaman bu şehrin farklı yönden aşağıya inmesine izin vermedik. Bundan sonra da böyle olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Buradan biri gitmek istiyorsa bunun bir bedeli olacak.”
Bozbağ’ın Dale konusundaki nihai kararını gün içerisinde vermesi bekleniyor.