Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÇÖZÜN ŞU SORUNU ARTIK!”

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesine

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesine bağlı Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki fizyoterapist yetersizliği hastaları perişan etmeye devam ediyor.

Buradan sağlık hizmeti alan fizik tedavi hastaları yeterli teknik eleman olmaması nedeniyle kendilerine 3 yıl sonraya gün verildiğini belirterek, “Perişan oluyoruz. Buradan iktidar milletvekillerine sesleniyoruz. Her defasında Giresun için hizmete talibiz diyorlar, burasının sorununu hemen çözsünler” dediler.

REKTÖRLÜK GEREKLİ ÇABAYI GÖSTERİYOR AMA

Öte yandan 1 proföser, 1 doçent, 1 yardımcı doçent ile 3 araştırma görevlisinin bulunduğu Fiziksel Tıp ve rehabilitasyon merkezinde 1 fizyoterapistin bulunması konusunda GRÜ rektörlüğünün gerekli çabayı gösterdiği, rektörlüğün 27 Aralık’ta maliye Bakanlığı Personel daire başkanlığına başvuruda bulunduğu, aynı talebi ikinci kez de 13 Nisan 2018 tarihinde yinelediği ortaya çıktı.

SAĞLIK BAKANLIĞI DURUMDAN Bİ HABERSİZ Mİ?

Öte yandan GRÜ Tıp Fakültesinin Sağlık bakanlığı ile afiliasyon kapsamında çalıştığı biliniyor. Giresun’daki Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon merkezine Sağlık Bakanlığının de personel ataması yapabileceği öğrenildi, ancak bakanlığında bu konuya ya duyarsız kaldığı ya da konudan bi habersiz olduğu sanılıyor.