Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Tığlı, “Yeniden adayım”

CHP Giresun İl Başkanı

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı 30 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan il kongresinde yeniden partisinin il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Tığlı, “İki yıl önce bana layık görülen “CHP Giresun İl Başkanı” görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Yönetici arkadaşlarımla birlikte, ekip ruhuyla mücadele ettik. Partimizin yönetici, üye her kademeden herkesle sağlıklı iletişim kurmaya, birliği beraberliği sağlamaya özen gösterdik. Yerelde ve genelde pek çok eylem ve etkinliğe imza attık.

Ülke sorunları gereği yoğun bir 2 yıl geçirdik. Gerek ülkemizin gerekse ilimizin önemli sorunlarının çözümü için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye, bize verdiğiniz yetki karşısında sizleri mahcup etmemeye gayret ettik” dedi.

Necati Tığlı açıklamasından şöyle dedi: “Ülkemizde eksik olan demokrasi, özgürlük, eşitlik, bağımsız yargı gibi evrensel değerler için Ankara’dan İstanbul’a yapılan “Adalet Yürüyüşü”ne en yoğun katkıyı sağladık. Emeğimiz, ekmeğimiz, baş tacımız milli ürünümüz fındığımızda da “adalet” istemek için Ordu’dan Giresun’a yürüyerek sesimizi dünyaya duyurduk. İlçe örgütlerimizi periyodik olarak ziyaret ettik, milletvekilimizle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle istişare içinde olduk. Partililerimizle diyalogumuzu kesintisiz sürdürdük. Öncelikle de halkımızla her koşulda kucaklaşıp, sorunlarını dinledik, çözüm üretmeye çalıştık. STK’larla yararlı görüşmeler yaptık.

Şimdi 30 Aralık Cumartesi günü saat 11.00’de yeniden il kongremizi yapacağız. Ve ben yeniden il başkanlığı görevine talibim. Tek amacım; partimin bayrağını daha da yükseklerde dalgalandırmak, ulu önden Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ülkeme ve ilime hizmet etmek etmektir.

Amacım; Önümüzdeki yıllarda yapılacak 2 önemli seçimde Giresun’un adını tarihe başarıyla yazmaktır. Bunun için enerji dolu ekibimiz, projelerimiz hazırdır. Tüm partililerimizi ve dostlarımızı “demokrasi şöleni” şeklinde gerçekleşecek olan kongremize bekler, saygılar sunarım.”