Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Köse’den iki önemli proje

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse adından sıkça söz ettiren Kültür Merkezi Projesinin ardından iki önemli proje daha açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun

Osmaniye Mahallesinde sevenleri ile buluşan Köse ‘’Yeni Kent Pazarı’’ ve ‘’Yeni Kent Otoparkı’’ projelerini açıklayarak alkış aldı.

Mevcut pazar alanının ihtiyacı karşılamadığını ve şehir içinde otopark sorunlarının artık içinden çıkılmaz bir hale geldiğini söyleyen Köse; ‘’Yeni Kent Pazarı ve Yeni Kent Otoparkı’’ projelerimizi ilk kez burada açıklıyorum. Şehir merkezimizde bulunan mevcut pazar alanına yapacağımız iki önemli projemiz ile esnafımızın kalkınmasını ve aynı zamanda da otopark sorununa çare olmayı hedefliyoruz.

‘’Yeni Kent Pazarı Projemiz’’ 4035 metrekare alan üzerine inşa edilecek ve 3 bloktan oluşacak. İçerisinde çeşitli iş kollarını barındıran esnaflarımızın faaliyet göstereceği çok önemli bir proje olacak. 4 kattan oluşup 140 araçlık otoparkı da bünyesinde bulunduracak. Bir diğer projemiz ise ‘’Yeni Kent Otoparkı’’ projesi. Bölgenin otopark sorunu çözerek trafiği rahatlatacak projemiz, kapalı ve açık alanlardan oluşup farklı aktivitelere de olanak sağlayacak. 10400 metrekare alana yapılacak proje, 4 kattan oluşacak ve 710 araç kapasiteli olacak. Yerel seçimlerin hemen ardından projelere başlayacağız’’ diye konuştu.

İki önemli projeyi Giresun’a duyuran Köse’ye mahalle sakinleri tam destek verdi.