Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Köse, “Muhtarlar Meclisi’ni kuracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse sabah kahvaltısında Merkez Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlar toplantıya büyük ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun

Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin ve muhtarla karşılıklı istişarede bulunan Fuat Köse Giresun’u 28 mahalle muhtarıyla birlikte yöneteceklerini, seçilen muhtarların, belediye meclisi gibi Muhtarlar Meclisini oluşturacağını” söyledi.

Köse yaptığı açıklamada; “Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızın fikir ve önerileri benim için çok önemli. 31 Mart’ta göreve geldiğimizde muhtarların direkt benle iletişim kurmasını istiyorum. Bunun içinde Muhtarlar Masası Birimini kaldırarak tıp ki belediye meclisi gibi muhtarlar meclisini kuracağız. Burada ki amacımız vatandaşlarımızın taleplerinin daha hızlı bir şekilde karşılanması. Her zaman söylediğim gibi bu şehri ortak akılla yönetmek için yola çıktık. Yeni dönem muhtarların taleplerinin yerinde incelenip çözüm üretileceği bir dönem olacak. Vatandaş belediyeye bir dilekçe veriyor aylarca yıllarca cevap dahi alamıyor. Biz halkın temsilciyiz, muhtarlarımızla mahallelerimizin talebini muhtar meclisinde ele alıp hızlı çözümler üreteceğiz” diye konuştu.

Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin, demokrasinin gereğinin seçimler olduğunu, başkan adaylarının davetlerine katıldıklarını belirterek, başkan adayı Fuat Köse’ye başarılar dileyip, verdiği davet için teşekkür etti.

Güre Mahallesi Muhtarı Ali Atalay, bir öneride bulunarak; “Belediye meclisinde hangi mahalle ile ilgili önemli bir görüşme olduğunda, o mahallenin muhtarının meclis toplantısına davet edilmesini, gerektiğinde kendisinden bilgi alınmasını istiyorum” dedi.

Başkan adayı Fuat Köse, bunu memnuniyetle yapacaklarını ifade etti.

Başkan Köse’nin konuşmasının ardından şehirdeki eksiklikleri dile getiren muhtarlar yeni dönem için öneride bulundular.