Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçtiler

Bulancak’ta Belediye Başkan adaylarının belli olmasının ardından, adaylarını tasvip etmeyen bazı üyeler partilerinden istifa ederek tavırlarını ortaya koyuyor.

Bulancak’ta Belediye Başkan adaylarının

AK Parti Belediye Başkan adayının Emrullah Guguk olarak açıklanmasının ardından aday belirsizlikleri sona ererken, adaylarından memnun olmayanlar partilerinden istifa ederek karşı partilere geçebiliyorlar.

Son olarak, adaylarından memnun olmayan 5 CHP üyesi partilerinden istifa ederek AK Partiye geçiş yaptılar. AK Parti İlçe Başkanlığına başvuruda bulunan CHP’lilerin üyelik kabulleri; İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Başkanı Recep Yakar, Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk’un da hazır bulunduğu bir toplantıyla yapıldı.

AK Parti’ye geçiş yapan CHP’li üyeler, “Yerel seçimlerde CHP’nin adayının Necmi Sıbıç olmasını kabul etmiyor ve tepki olarak istifayı tercih ediyoruz. Delege yapısıyla dışlanan ve yönetim tarafından kabul görmemesine rağmen üyeler bazında yapılan ön seçimle belediye başkan adayı olan Necmi Sıbıç’la seçimi kazanamayacağımızı düşünüyoruz, mazisinde hiçbir başarısı olmayan birinin olduğu yerde durmamız mümkün değildi. Bundan sonra gerek ülke gerekse yerel yönetimlerde başarıları tescillenmiş AK Parti saflarında ve Başkan Adayı Emrullah Guguk’un yanında yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdiler.