Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’de yarın ön seçim heyecanı yaşanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, Giresun Belediye başkan adayını belirleyecekleri ön seçim öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Şenyürek, göreve geldikleri günden itibaren belediye başkan adaylarının parti üyeleri tarafından belirlenmesi ilkesini savunduklarını belirterek, “Giresun Belediyesi’ni geri alacağımızdan hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Şenyürek, partisinin çoklu aday adayı olan seçim bölgelerinde belediye başkan adaylarının üyeler tarafından belirlenmesi ilkesini vurgulayarak, bu ilkeye uygun olarak 7 aday adaylarını çıkardıklarını söyledi. Aday adaylarının hepsine teşekkür eden Şenyürek, seçilen adayın etrafında birleşerek Giresun Belediyesi’ni geri alacaklarına inandıklarını ifade etti.

Tüm aday adaylarına teşekkür edip başarı dileyen Şenyürek; “Gösterdikleri siyasi irade ve süreç boyunca partimiz adına yürüttükleri değerli çalışmalarından dolayı kıymetli aday adaylarımız; Ayşegül Hotmanoğlu, Burak Tolga Bektaşoğlu, Fuat Köse, Hasan Akgün, İsmail Öveç, Umut Elmalı ve Mustafa Cem Akar’a teşekkür ediyor, katılacakları ön seçimde her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Ayrıca, aday adaylığını geri çekene kadar olan vetirede yapmış olduğu çalışma ve katkılardan ötürü Ferhat Karademir’e de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aday adaylarına başarılar dileyen Şenyürek, süreç boyunca gösterdikleri siyasi irade ve değerli çalışmaları için teşekkür etti. Ayrıca, aday adaylığını geri çeken Ferhat Karademir’e de teşekkür eden Şenyürek, 6 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek ön seçimde üyelerin iradesinin adil ve şeffaf bir şekilde yansıtılması için gereken tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

Şenyürek, sürecin başından itibaren büyük bir özveriyle çalışan Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş ve ilçe örgütüne de teşekkür ederek, ön seçimin partileri ve Giresun için hayırlı olmasını diledi.