Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağdaş Gazeteciler Derneği’den dayanışma kokteyli

Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin (ÇGD) Dayanışma Kokteyli Ankara’da yapıldı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin (ÇGD)

Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik ÇGD Genel Başkanı Kıvanç El’in konuşmasıyla başladı ve 2022 yılında ödül alan gazetecilere ödülleri takdim edildi.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

ÇGD yönetimi, il başkan ve il temsilcileri ile gazetecilerin ve davetlilerin katıldığı etkinlikte Başkan Kıvanç El, basının üzerindeki baskılardan söz ederek, basın özgürlüğü için meslek örgütleriyle dayanışma içinde mücadelelerinin süreceğinin altını çizdi ve iyi yıllar diledi.

MİLLETVEKİLİ GEZMİŞ’TEN DAYANIŞMA MESAJI

Etkinliğe davetli olan ancak başka programı nedeniyle katılamayan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in gönderdiği mesajda “Toplumun gözü, kulağı, sesi olan, halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan gazetecileri selamlıyor, ödül alanları kutluyorum, mutlu yıllar diliyorum” ifadeleri yer aldı.

YAYLA: “YAŞASIN ÇGD, İYİ Kİ VAR”

Etkinliğe katılan ÇGD Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla da; “Meslektaşlarımızla bir arada olmak güzeldi, ödül alan arkadaşlarımızı kutluyorum. Hem yeni yılı birlikte karşıladık hem de dostluklarımızı tazeledik. 10 yıldır il temsilciliği görevi yürütmekten onur duyduğum ÇGD iyi ki var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.