Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancakspor evinde 1 puanla yetindi

TFF 3. Lig’de mücadele eden 1926 Bulancakspor, sahasında Tokat Belediyespor’u konuk etti

TFF 3. Lig’de mücadele eden 1926 Bulancakspor, sahasında Tokat Belediyespor’u

TFF 3. Lig’de mücadele eden 1926 Bulancakspor, sahasında Tokat Belediyespor’u konuk etti. Kırmızı-beyazlı ekip, penaltı fırsatından yararlanamadığı karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.
Giresun temsilcisi mücadeleye; Tunahan Dikişçi, Ataberk Gök, Yunus Emre Yalçın, Barış Gün, Hüseyin Can Şavur, İsmail Kayalı, Mertkan Cengiz, Ahmet Can Özdemir, Abdullah Yıldızer, Serkan Dursun ve Gökay Eser ilk 11’iyle başladı.
Maçın ilk yarısında kontrollü bir oyun sergileyen Bulancakspor, savunma güvenliğini ön planda tuttu. Her iki takım da net gol pozisyonu üretemezken, ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Bulancakspor, 53. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Serkan Dursun, bu önemli fırsattan yararlanamadı.
Kalan dakikalarda iki takım da skor üstünlüğünü ele geçirecek pozisyonlar bulamayınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.
1926 Bulancakspor, zorlu geçen karşılaşmada sahadan bir puanla ayrıldı.