Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak Avcıları Doğayı Sevenler Kulübü doğaya yem bıraktılar

Bu haberin fotoğrafı yok

Bulancak Avcılık Doğayı Sevenler Kulübü doğadaki hayvanları beslemek adına Bulancak ilçesinin Elmalı köyü ve Bahçeli köyü bazı bölgelerine buğday döktüler.
Bulancaklı avcılar şiddetli kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle doğada bulunan hayvanların aç kalmaması için buğday döktüler. Dernek Başkanı Enver Akkaya, son günlerde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle kar yağışından yaban hayvanlarının beslenme noktasında sıkıntı yaşadıklarını düşünerek Avcılık ve Atıcılık doğal hayatı koruma derneği olarak doğa ya 300 kilo yem bıraktı.
Avcıları uyaran Akkaya , “Avcılık ve doğayı Sevenler Kulübü olarak geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı nedeniyle av ve yabani hayvanların beslenme sıkıntısı çektiğini, bu nedenle kısmen de olsa hayvanların beslenme ihtiyaçlarını gidermek için Elmalı ve Bahçeli köylerine bölüm bölüm doğaya bol miktarda yem ve ekmek bıraktık” dedi.
Ayrıca bizimle beraber bu kampanyaya katılan Giresun Milli Parklar Müdürlüğü’ne ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.