Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu takımı ligde tutacağız”

Spor Toto 1. Lig’in

Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında sahasında Abalı Denizlispor’a 3-0 yenilen Giresunspor’un teknik sorumlusu Hakan Kurt, önlerinde 4 maç daha olduğunu belirterek, “Bu takımı ligde tutacağız, beklenildiği gibi kötü bir rüya olmayacak.” dedi.

Kurt, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımda teknik direktör değişikliği yaşandığını, bazı oyuncuların kadro dışı kaldığını ifade etti.

Bunların hiçbirinin bahane olmadığını vurgulayan Kurt, “Elimizdeki mevcut oyuncularla bu maça hazırlandık, motivasyonu en iyiye çıkarmaya çalıştık. Rakip Denizlispor ama biz de Giresunspor’uz. Erken bir gol yedik, peşinden bir gol daha yedik.” diye konuştu.

Kurt, iki golün ardından toparlanmaya çalıştıklarına işaret ederek, “Üçüncüyü de yiyince mağlup olduk. Önümüzde 4 maç var, bu takımı ligde tutacağız, beklenildiği gibi kötü bir rüya olmayacak.” değerlendirmesinde bulundu.

 

– İldiz: “Net bir skorla maçı kazandık”

 

Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise kendilerinden beklenen oyunu oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısında goller bulduklarını aktaran İldiz, “Net pozisyonlar da kaçırdık ama net bir skorla maçı kazandık. 4 final maçımız kaldı, kesinlikle hataya tahammülümüz yok, hedefi yakalayacağımızı düşünüyorum.” dedi.

İldiz, camialarının şu anda kenetlendiğine dikkati çekerek, “İçerideki müsabakalarda zorlanıyoruz, herkesin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu.