Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BOZBAĞ, “MAYIS’TA GÖRÜŞÜRÜZ”

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, ligde köprünün altından çok suların geçeceğini belirterek, “Bir yenilgi ile paniğe gerek yok, biz inandık taraftarlarımızda inansın hedeflediğimiz yere ulaşacağız, Mayıs ayı gelince görüşürüz” dedi.

Giresunspor’un ligin en düşük bütçeli takımı olduğunu anımsatan Bozbağ, kimseye tek kuruş borcu olmayan bir kulübüz, federasyondan aldığımız para ve Bakan Bey’in (Nurettin Canikli) yardımından başka kimseden de yardım almıyoruz” diye konuştu.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, son Samsunspor yenilgisi sonrasında Yeşilgiresun’a önemli konularda bilgilendirmelerde bulundu açıklama yaptı. Bozbağ, Samsunspor’a talihsiz şekilde yenildiklerini bir penaltılarının verilmediğini, bir toplarının direktör döndüğünü belirterek, “Düşünün ki ben Giresunspor yönetiminde iken Samsun Süper ligde idi şimdi bizi kendi evinde yenince bayram yapıyor, biz ligde deplasmanda ilk kez yenilmişiz bu dünyanın sonu değil ki” dedi.

AZ PARA İLE ÇOK İŞ

Giresunspor’un ligin mütevazi bütçeli takımı olduğunu belirten Bozbağ, “Bizden bir puan yukardaki Rize takımı 80 milyon lira harcamış, Ümraniye takımı 35 milyonluk transfer yapmış, Ankaragücü nün arkasında Büyükşehir Belediyesi var. Bizim bütçemiz 14.5 milyon lira.  Bunun 8 milyon lirası federasyondan gelen para geri kalanı ise sağ olsun Bakanımız (Nurettin Bey) ve yönetimimiz sağlamış bunun dışında hiçbir yerden yardım gelmiyor. Kulübün tek kuruş borcu yok. Az para ile çok işler yaptığımız inancındayız” dedi.

“3 OYUNCU ALACAĞIZ”

Kendisinin her zaman eleştiriye açık olduğunu belirten Bozbağ; “Kimsenin karamsarlığa kapılmasına gerek olmadığını ifade eden Bozbağ, “Bu köprünün altından çok sular geçer. Biz bu hafta Gaziantep’i yener, Samsun Ümraniye den puan alırsa ligin ilk yarısını 2.bitiriyoruz, şimdi başarısızlık bunun neresinde diye de sordu. Yaptıkları bazı transferlerde yanıldıklarını kabul eden Bozbağ, “Bu kadar transferde bir iki oyuncu da yanılmış olabiliriz. Bunlar doğal şeyler. Şimdi bir kaleci, bir orta saha bir de santrafor alacağız” diye konuştu.

“MAYIS’TA GÖRÜŞÜRÜZ”

Kendilerinden beklentinin büyük olduğunu bildiklerinin de altını çizen Mustafa Bozbağ, “Koskaca ikinci yarı var. Biz bu takımı süper lige çıkaracağımıza söz verdik.  Sözümüzün arkasındayız. Her şey Mayıs’ta belli olur, takımı şampiyon yapıp bırakacağım. Seneye görev almayacağım zaten sağlık durumumda buna müsait değil” dedi.