Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bitcoin (BTC) İçin Uzman İsimden 7 Haneli Tahmin!

2014 yılından beri kripto

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, Bitcoin hakkında iddialı bir tahminde bulunan popüler bir ismin düşüncelerini kaleme aldı.

Bitcoin’de 7 Haneli Tahmin!

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi Ünlü Bitcoin savunucusu ve JAN3 CEO’su Samson Mow, Bitcoin’in değerindeki potansiyel artışa ilişkin cesur öngörüsüyle BTC topluluğu içinde hararetli bir tartışmanın fitilini ateşledi. Özellikle El Salvador’da olmak üzere ulusal düzeyde Bitcoin’in benimsenmesinde etkili olan Mow, Bitcoin’in neden 1 milyon dolara ulaşacağını da açıkladı.

Yaptığı tahmini derinlemesine inceleyen Mow, iddiasını haklı çıkarmak için Bitcoin‘in tarihsel büyümesine atıf yaptı. Potansiyel yükselişi önceki kilometre taşlarıyla karşılaştıran Mow, 2017’de yaklaşık dokuz ay içinde bin dolardan 20 bin dolara hızlı yükselişin altını çizdi.

Geçmişle paralellikler kuran Mow, kurumsal paranın katılımı ve ETF’ler gibi gelişmeler de dahil olmak üzere mevcut koşulların Bitcoin‘i 50 bin dolardan 1 milyon dolara çıkarabileceğini vurguladı.

Bitcoin analisti Bit Paine, Mow’un tahminini matematiksel bir dökümle destekleyerek Bitcoin fiyatının yükselme hızına vurgu yaptı. Paine’in analizi arz ve talep gibi temel faktörleri göz önünde bulundurarak, önümüzdeki döngü için yeni arzı tahmin etti ve HODL Dalgalarına dayalı olarak çok uzun zamandır elde tutulan Bitcoin’in potansiyel satışını hesaba kattı.

Bitcoin’de Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin’de son duruma baktığımızda yazının kaleme alındığı sırada 735,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğu görülüyor. BTC yazının kaleme alındığı sırada 37.615 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte nispeten stabil bir şekilde ilerliyor. Buna ek olarak Bitcoin’in son 1 hafta içinde yaklaşık olarak yüzde 3,4 artış kaydettiği ifade edilebilir. Analistlere ve uzman isimlere göre lider kripto para birimi Bitcoin’de şu anda en önemli seviye 38.000 dolar seviyesi. Bu seviyenin aşılmasından sonra ise 42.000 doların direnç olabileceği ifade ediliyor.