Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birun, Giresun turizmine destek oluyor

Giresun turizmine, ekonomiye ve

Giresun turizmine, ekonomiye ve istihdama uzun yollardır çok önemli hizmetlerde bulunan Birun Otelcilik, 2023 yılı içerisinde yeni projeleri ve yatırımları hayata geçirmek için kolları sıvadı.

PROJELER HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER VERİLDİ

2022 yılında yaklaşık 100 bin kişiyi tesislerinde ağırlayan Birun Otel’in Genel Müdürü Durmuş Coşkun, beraberinde Birun Otelcilik Operasyon Müdürü Orhan Kılınç ve İleri Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mesut Erdoğan ile birlikte, Giresun’da turizmin gelişmesine yönelik yönetim kurulu kararıyla planlanan yeni projeler ve yatırımlarla ilgili bilgi vermek amacıyla Giresun Valisi Enver Ünlü’yü, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci’yi ziyaret etti.

İLGİ, ALAKA VE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yaptıkları ziyaretlerin çok olumlu geçmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen Genel Müdür Coşkun, yaptığı açıklamada, “Muhteşem doğal güzellikleri bünyesinde barındıran Giresun’da çok önemli bir turizm potansiyeli var. Birun Otelcilik olarak yönetim kurulumuz tarafından alınan kararlar doğrultusunda Giresun’daki turizm potansiyelini daha üst seviyelere taşımak, istihdama ve ekonomiye daha fazla katkı sağlamak istiyoruz. Bu doğrultuda yapmayı planladığımız çalışmalarla ilgili Giresun Valimiz Sayın Enver Ünlü’ye, Giresun Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Hasan Çakırmelikoğlu’na ve İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Kemal Gürgenci’ye detaylı bilgiler verdik, bizler için çok değerli olan görüş ve önerilerini dinledik. İlgi, alaka ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.