Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir caddeyi 3 ayda bitiremediler”

AK Parti Milletvekilleri Sabri

AK Parti Milletvekilleri Sabri Öztürk ile Cemal Öztürk ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında 1 yıllık dönemlerini değerlendirdiler.  Sabri Öztürk, Giresun ile ilgili yapacaklarını anlatırken Giresun Belediyesini eleştirdi. Milletvekili Cemal Öztürk ise fındıkta tahmini rekoltenin TÜİK tarafından 420 bin ton olarak revize edildiğini açıkladı.

AK Parti Milletvekilleri Sabri Öztürk ile Cemal Öztürk dün ortaklaşa düzenledikleri basın toplantısında 1 yıllık milletvekilliği dönemlerini değerlendirdiler ve Giresun ile ilgili gelecekte yapılacak çalışmaları anlattılar. Milletvekillerinin toplantısına İl Başkan Vekili Kenan Tatlı ile İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel ve partinin çeşitli organlarında görev yapan yöneticiler katıldılar.

“ÇEVRE YOLUNU ANLATTI BELEDİYEYİ ELEŞTİRDİ”

AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk, şehrin 5-10 km içerisinden geçecek olan çevre yolu projesinin uygulamaya geçirilmesiyle Giresun’un çehresinin değişeceğini, şehrin güneye doğru büyüyeceğini kaydetti. Öztürk, çevre yolunun yapılacak olmasından ötürü şehir girişinde ve valilik önündeki kavşak çalışmasından vazgeçildiğini ifade etti. Öztürk, Kültür Merkezi işini çözdüklerini de belirtti. Öztürk, Giresun Belediyesini ve Başkan Kerim Aksu’yu eleştirerek belediyenin Rus Pazarı’ndaki arsasını satarak buraya rant binası yapıldığını ileri sürdü.
Öztürk, “İmar haksızlığı sonucunda oluşan bu bina şehir siluetini alt üst etmiştir” dedi. Sabri Öztürk. 2 OSB ve Çotanak Arena hakkında bilgi vererek Çotanak Arena’nın temelinin 11 Kasım’da Başbakan Yardımcısı Canikli’nin de katılımı ile yapılacağını açıkladı.

Öztürk, Kadın Doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin yakında hizmet vermeye başlayacağını, adliye sarayı yeri olarak mevcut cezaevinin bulunduğu alanın düşünüldüğünü, Keşap Uzuncakum mevkiine balıkçı barınağı yapılarak Aksu’daki balıkçıların buraya getirileceğini, katık atık ile ilgili olarak ise mahkeme kararının beklendiğini söyledi.

“BİR CADDEYİ 3 AYDA BİTİREMEDİLER”

Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Belediyesinin şehrin önünü açacak hizmetler yapması gerektiğini de vurgulayarak, “Bir cemal Gürsel Caddesindeki çalışmayı 3 aydır bitiremediler. Birçok belediyenin mülkü haraç mezat satıldı. Bunları elden çıkarıp daha değerli mülkleri kazandırdılarsa hodri meydan söylesinler” dedi.

ÖZTÜRK,  “FINDIK REKOLTESİ REVİZE EDİLDİ”

Ak Parti Milletvekillerinden Cemal Öztürk ise fındıkla ilgili konuştu. Öztürk, 2016 yılı tahmini fındık rekoltesinin TÜİK tarafından revize edildiğini daha önce 640 bin olarak söylenen rekoltenin 420 bin tona çekildiğini kaydetti. Öztürk, Tarım Bakanlığının tahmini rekolteyi 468 bin ton olarak tahmin ettiğini bakanlığında rekolteyi yeni bilgiler doğrultusunda revize edeceğini belirtti. Öztürk, fındıkla ilgili hazırladıkları geniş kapsamlı bir raporu Başbakan ve Bakanlara verdiklerini, manipülasyon yapan firmalara rekabet kurumu tarafından müdahalede bulunulmasını istediklerini söyledi.