Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu, “İktidara yürüyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, partisinin ilçe kongrelerinden birlik ve beraberlik içinde çıkması için ‘uzlaşı’ çağrısı yaptı. Yazılı bir açıklama yapan Bektaşoğlu, yeni seçilecek yönetimlerin 2019’daki seçimlerde görev yapacağını hatırlatarak ‘partimizi iktidara taşımanın ilk adımını atıyoruz” dedi.

“SEÇİLEN KADROLAR 2019 SONRASI TÜRKİYE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK”

Bektaşoğlu, açıklamasında şunları söyledi: “Türkiye, ekonomik ve siyasal anlamda kaos ve kargaşayı, terörün her türlüsünü, gelecek belirsizliğini, kaygı ve endişesini hiç bu kadar derinden yaşamamıştı. Her alanda sorunlarımız var, yurttaşlarımız mutlu değil.

Bununla birlikte laik, demokratik parlamenter sisteme ve cumhuriyetimizin temel değerlerine ve kazanımlarımıza, barış ve huzurumuza emperyalist güçlerin ve onların yerli temsilcisi olan siyasal iktidarın acımasızca saldırılarıyla karşı karşıyayız.

Ülkemiz işte böylesine çok önemli bir süreçten geçerken kongrelerimizi gerçekleştiriyor, partimizin yerel yönetim organlarının temsilcilerini belirliyoruz.  Bu kongrelerde delegelerimizin iradesiyle belirlenecek olan kadrolar, yerel seçim, genel seçim, başkanlık seçimi süreçlerinin bütün yetki ve sorumluluğuyla, 2019 sonrası Türkiye’nin kaderini belirlemede etkin rol üstleneceklerdir. Onların başarısı partimizin başarısı anlamına gelecektir.”

“KONGRELERLE İKTİDARA ADIM ATIYORUZ”

“Halkımızın umudu bizleriz. CHP’yi iktidara taşıma yolunda ilk adımı kongrelerimizle atıyoruz” diyen CHP Milletvekili Bektaşoğlu, “dolayısıyla hepimizin görevi parti içinde barışı, uzlaşıyı, uyum ve işbirliğini sağlamaktır. Kongre sürecini kimseyi ötelemeden, dışarıda bırakmadan, küskünlük ve dargınlığa yol açmadan demokratik bir olgunluk içinde geçirmeliyiz. Adaylar fikirlerini, anlayış, vizyon ve misyonlarını projelerini, yönetim anlayışlarını, öngörülerini yarıştırarak delegelerin iradelerini etkilemeli ve başarılı olmalıdırlar” ifadesini kullandı.