Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu başvurusunu yaptı

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu,

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Ülkemi, Giresun’u, partimi TBMM ’de temsile adayım. Hak, hukuk adalet, demokrasi ve özgürlüklerimizi, cumhuriyeti koruma mücadelemizi sürdürmek istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adaylığı başvuruları başladı. Belgelerini ilk teslim eden isimlerden birisi de Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu oldu. Bektaşoğlu, gerekli adaylık belgelerini genel merkezde görevlilere sunduktan sonra basına yaptığı açıklamada, “olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. 24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti ve ulusumuzun geleceğinin oylanacağı seçimler gerçekleşecek. Bu süreçte tek adam yönetimine karşı hak, hukuk adalet, demokrasi ve özgürlüklerimizi, cumhuriyeti koruma mücadelemizi TBMM’de sürdürmek istiyorum. Tabi ki takdir ve değerlendirme yetkisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nundur” dedi.

Baskın erken seçim kararının CHP’nin en önemli örgütlü gücü TBMM gurubunun etkin muhalefetini etkisizleştirmek için de yapıldığını belirten Bektaşoğlu, şöyle konuştu: “Görev dönemimizde Türk siyasi tarihinde olmayan şeyler yaşadık. 2 seçim bir referandum, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü, 20 Temmuz’la başlayan OHAL ve KHK ile kurulan anti demokratik diktatörlük düzeni ve diğer olağanüstü koşullar gördük. Buna karşı halkımızla hak, hukuk, adalet mücadelemizi onurla sürdürdük. Genel Başkan, genel merkez yöneticilerimiz, başkan vekillerimiz, milletvekili arkadaşlarımızla birbirine inanan, uyum ve işbirliği içinde çalışan ülkemizin, halkımızın çıkarlarını sadece TBMM’de değil, hayatın her alanında savunan bir gurup olduk. İnşallah 24 Haziran’da daha da güçlenerek, partimizin başarısını daha da artırarak geleceğiz. Tek adamlık sistemine son verip, parlamenter demokrasiyi koruyacağız, Anayasal düzene döneceğiz ve Erdoğan’ın bu oyununu ve başkanlık hayalini bozarak, O’nu sadece AKP’nin genel başkanı unvanıyla başbaşa bırakacağız”

BEKTAŞOĞLU: “TAKDİR EDİLEN BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPTIM”

CHP Milletvekili Bektaşoğlu, adaylık gerekçesini şu sözlerle açıkladı: “Parti üyelerimizin büyük çoğunluğunun önseçimde verdiği adaylık yetkisiyle, Giresun halkının seçimlerindeki oylarıyla seçilerek milletvekili oldum. Canımdan aziz bildiğin Giresun halkını temsil etme onuruna eriştim. 2,5 yıllık süreçte TBMM’de, üyesi olduğum KEİPA ve Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda, halkımız, pati örgütümüz, STK’lar ve basınımız tarafından başarılı bulunan ve takdir edilen çalışmalar yaptım. Ülkemizle ilgili genel konularda, fındık ve çay üreticileri, işsizlik, göç, demiryolu, doğalgaz, turizm, çevre, yatırım, istihdam, eğitim, ulaşım gibi Giresun’un, Karadeniz bölgesinin hizmet beklentilerini önergelerimde, konuşmalarımda dile getirdim. Gündeme taşıdım. Şimdi yeniden deneyim, görgüm ve birikimimle ülkemi, ilimi ve partimi temsil etme görevime, TBMM’deki çalışmalarıma devam etmek için yetki istiyorum.”

“HAYALİM CHP İKTİDARINDA, CHP’Lİ BELEDİYELER”

24 Haziran seçimlerinden 8 ay sonra yerel seçimlerin de yapılacağını hatırlatan Bülent Bektaşoğlu, “en büyük hayalim, CHP iktidarında, CHP’li bir Giresun Belediyesi görmek. Belediye sayılarımız çoğaltmak. İnşallah bunu başaracağız. El birliği, güç birliği ile bir kampanya yürüterek o seçimlerde de başarılı olacağız. 24 Haziran’ı yerel seçim başarımızla taçlandıracağız” ifadesini kullandı.

CHP’de aday adaylığı müracaatları 7 Mayıs’ta sona erecek. YSK’nın açıkladığı takvime göre bütün partilerin kesinleşmiş aday listeleri ise 21 Mayıs’ta teslim edilecek.