Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baston Bebek Arabası Modelleri

Bebekler doğmadan önce, anne

Bebekler doğmadan önce, anne ve babalar en önemli malzemelerden biri olan bebek arabası modellerinden almaya başlarlar. Bu arabalar içerisinde en çok tercih edilenlerden biri ise baston bebek arabası modelleridir. Tamamen kompakt tasarıma sahip olan bu bebek arabası modelleri, durdukları yerde çok az yer kaplar ve kolaylıkla kullanılır.

Baston Bebek Arabası Modellerinde Alüminyum Gövde

Tamamen alüminyum gövdeden oluşmakta olan baston bebek arabası modelleri, kolaylıkla ayarlanabilme özelliğine sahiptir. Altında sepet yer alan bu arabalar sayesinde anneler fazla olan eşyaları arka kısma asabilir ya da sepete yerleştirebilirler. Birden fazla pozisyona da tek hareketle ayarlanabilen baston modeller çok rahat olmasının yanı sıra az yer kapladığı için daha çok tercih edilir.

Baston Bebek Arabası Modellerinde Sırt Dayanağı

Baston bebek arabası modellerinde yer alan sırt dayanağı kısmı, bebeklerin oturmaya başladıkları andan itibaren kullanılan kısmıdır. Bebeklere her türlü rahatlığı sunan bu arabalarda fren sistemi de rahatlıkla kullanılarak anne ve babalara rahatlık sağlar. Dilediğiniz modeli https://www.kraftbaby.com/baston-bebek-arabalari adresinden temin edebilirsiniz.