Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Şenlikoğlu’na tam destek

Giresun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, mahalle teşkilat toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

Giresun Belediye Başkanı ve

AK Parti’nin tüm mahalle teşkilatları hep bir ağızdan “yola devam” diyerek, mevcut Belediye Başkanı Şenlikoğlu’na tam destek veriyor.

Gittiği her mahallede, yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Şenlikoğlu toplantılarda geride kalan görev süresini değerlendirerek, öneri ve taleplere de cevap veriyor.

Mevcut Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, “Sizlerin teveccühü ile bir yola çıktık. Şimdi vatandaşlarımıza hesap verme zamanı. 2019 yılında Giresunlumuzun teveccühü ile bize verilen yetkiyle belediye başkanlığı görevini devraldığımız andan itibaren gece gündüz koşturarak yol almaya çalıştık. ‘Hedef 2028’ diyerek vatandaşlarımızın karşısına çıkmıştık. Vadettiğimiz projelerimizin yüzde 75’ini gerçekleştirdik. Devam eden ve ikinci döneme bıraktığımız işlerimiz var. Bu anlamda hamdolsun vatandaşımızın huzuruna gittiğimiz zaman başımız dik olarak bunları aktaracağız. Giresun’da Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı bizim dönemimizde gerçekleşti. Belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla 2,5 milyar TL’yi aşan yapmış olduğumuz işler var. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde bakanlıklarımız üzerinden kamu yatırımlarını da dahil edersek, ortalama 7 milyar TL’ye yakın bir yatırımla dönemi kapatmış olacağız. Bu hizmet seferberliği bizlerin ya da şahısların değil bu güzel şehrimizin ve tüm hemşehrilerimizin kazanımıdır. 2019 yılında Belediyeyi bütçesinin iki katı borçla devralmıştık. Şu anda belediyemizin bütçesinin yarısının altında borcu var. Bunun karşılığında vatandaşlarımızın takdirini almış nice hizmet ve yatırımlarımız var” dedi.

SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ BİR BİR YERİNE GETİRECEĞİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Şenlikoğlu, “Giresunlumuza hizmet etmeye, söz verdiğimiz projeleri bir bir yerine getirmeye her birlikte devam edeceğiz. Yeni projelerimizde olacak. Bunların detaylarını ilerleyen günlerde paylaşacağız” diye konuştu.

Teşkilat toplantıları çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son bulurken, Şenlikoğlu toplantılara gösterilen yoğun ilgi için de yol arkadaşlarına teşekkür etti.