Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Şenlikoğlu Öğrencilerle Buluştu

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Esma Serhat Hatun Öğrenci Yurdu’nda kalan Giresun Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Fırsat buldukça gençlerle bir araya gelmeye önem veren Başkan Şenlikoğlu, “Yüz Yüze Muhabbet Gençler Başkanına Soruyor” etkinliğinde öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Oldukça samimi bir havada geçen söyleşide, müzik dinletileri de geceye renk kattı.

Gençlik Açık Ofisi ve Düşünce Okulu kapısının tüm gençlere açık olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, göreve geldikleri günden itibaren gençlerin ve öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, “En iyi arkadaşlarımla bir akşam buluşması gerçekleştirdik. Giresun’umuzda öğrenim gören üniversiteli gençlerimizle bir araya geldim. Onlarla sohbet ederken, bir arada olurken vaktimiz dolu dolu geçiyor. Doğasıyla, kalesiyle, sahil şeridiyle, adasıyla çok güzel bir şehirde okuyorsunuz. Sizler için Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi’nde Giresun Belediyesi’nin Üniversite Danışma Merkezini faaliyete açtık. Burada arkadaşlarımızla görüşebilir ve belediyemizin çamaşır yıkama, ütüleme gibi imkânlarından yararlanabilirsiniz. Yine çorba çeşmemiz de üniversitede öğrencilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyor.” dedi.

Şenlikoğlu, Gençlik Merkezi projesinin de sürdüğünü belirterek, öğrencilerin bazı istek ve taleplerini de not etti, isteklerin kısa sürede yerine getirileceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan öğrenciler ise hizmet ve ilgilerinden dolayı Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

Program çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.