Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Şenlikoğlu Ankara’da Kilit İsimlerle Görüştü, Müjdeyi Verdi

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’a daha fazla destek ve yatırım alabilmek adına Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Başkan Şenlikoğlu’nun temasları kapsamında Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, AFAD Başkanı Okay Memiş ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Neşe Çıldır ile görüşmeler gerçekleştirildi.

Başkan Şenlikoğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ile huzur ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunarak, Giresun’un güvenliği hakkında bilgi verdi. Ardından AFAD Başkanı Okay Memiş ile bir araya gelen Şenlikoğlu, Giresun’da yaşanan fırtına afeti sonrasında oluşan hasarlar ve mağduriyetler hakkında destek talebinde bulundu. AFAD Başkanı Memiş, bu konuda gerekli desteğin sağlanacağını belirtti.

Son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Neşe Çıldır’ı ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Belediye işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Plajlar Bölgesi 2. Etap projesinin yapım ihalesinin 2024 yılı başlarında yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Şenlikoğlu, Giresun’a olan ilgi ve destekler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ziyaret ettiği isimlere teşekkür ederek, “Tüm mesaimizi Giresun’umuz için harcıyoruz. Ankara’da şehrimiz için yoğun görüşmeler gerçekleştirdik. Giresun’umuzun her alanda çıtasını daha da yükseltecek önemli adımlar atıyor, hem kendi imkânlarımızla hem de aldığımız önemli kamu yatırımı destekleriyle şehrimize değer katıyoruz” dedi.

Başkan Şenlikoğlu’nun ziyaret ettiği isimler, Giresunlu vatandaşlara selamlarını ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.