Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çetin: “Hizmet Ahengi ve Yakaladığımız Ritim Devam Edecek”

Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin, Konacık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bir toplantıda, mahalle sakinleriyle buluştu.

Duroğlu Belediye Başkanı Halil

Toplantıda konuşan Başkan Çetin, şunları söyledi:

“Toplantımıza katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 23 Haziran tarihinde büyük bir sel felaketi yaşadık. O günden bugüne selin izlerini silmek için koşturuyoruz. 4,5 yıllık belediye başkanlığı sürecimizde her yıl bir afet, felaket, olağanüstü durum meydana geldi. Allah’ın izni, sizlerin destekleri ve duaları ile hepsinin üstesinden geldik.

Başkan Çetin, başlayan bu imtihanın büyük bir heyelanla başladığını ve ardından dünyayı ve ülkeyi etkileyen pandemi ile devam ettiğini ifade etti. “Peşi sıra 23 Haziran’daki büyük sel felaketini gördük. Bütün bunlar sadece rutin dışı ekstra hizmetlerimizi sekteye uğrattı, onun farkındayız” diyen Çetin, zaman kaybı yaşadıklarını ancak bu zorlukların üstesinden geldiklerini belirtti. Başkan Çetin, “Verdiğimiz bütün sözleri tuttuk. Sel felaketi olsun diğer olağan dışı durumlar olsun hiçbirinde hiçbir vatandaşımızı ihmal etmedik, mağdur etmedik.”

Toplantıya diğer siyasi parti temsilcilerini de davet eden Başkan Çetin, öneri ve tavsiyeleri dikkatle dinledi ve eleştirilere samimi cevaplar verdi.

Toplantı sonunda konuşan Başkan Çetin; “İstişarede hayır vardır. Önyargı ile gelen sorular bile hakiki ve samimi cevapları duyunca memnun oluyor. Bizim bütün derdimiz Duroğlu. Burada yaşayan herkesin bütün derdi de Duroğlu’nun daha güzel olması. Dolayısıyla gönül, görüş ve güç birliği ile bu hizmet ahengi ve yakaladığımız ritim devam edecektir. Kardeşlerimizin önerilerini, şikâyetlerini ve taleplerini tek tek dinledik. Vazgeçilmezimiz olan şeffaflık ilkemiz doğrultusunda sorulan bütün soruları cevapladık. Beldemiz için gece gündüz çalışmaya, Duroğlu’nun ikbali için bütün gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımızın memnuniyeti, ulaşabileceğimiz mertebelerin en yücesidir. İstişare toplantılarımıza mahalle mahalle devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.