Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksu, Kalebayırı Sokak’taki çalışmaları değerlendirdi

Giresun Belediyesi tarafından şehrin

Giresun Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerinde altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Şehrin birçok noktasında belediye çalışmaları yapılmaya devam ederken, bir ekip tarafından da doğalgaz boru hattı çalışmaları sırasında bozulan Çınarlar Mahallesi Kalebayırı Sokak’ta altyapı ve yol yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Kerim Aksu yapılan çalışmalar ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu; “Giresun Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için ekip arkadaşlarımızla beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu şehrin bizlere vermiş olduğu bir sorumluluk var. O sorumluluğu yerine getirmek için elimizde olan imkanları en iyi şekilde kullanarak vatandaşımıza hizmet üretiyoruz. Seçimleri değil, hizmeti düşünüyoruz. Özelliklede bu zamanlarda yaptığımız çalışmalar seçim yatırımı olarak düşünülüyor olabilir. Bizim derdimiz seçim değil, yapabildiğimiz, gidebildiğimiz yere kadar hizmet götürmek. Hazırladığımız program kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Acil ihtiyaç olan bölgelerde hizmetlerimizi sırasıyla yapıyoruz.”

Doğalgaz çalışmaları yapılan bölgelerde tamirat ve yenileme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini hatırlatan Başkan Aksu, şunları söyledi; “Bu şehrin tamamına doğalgaz gelmesi için bütün imkanları seferber ettik. Çınarlar Mahallesi Kalebayırı Sokak’ta geçtiğimiz haftalarda yapılan doğalgaz çalışması nedeniyle yollarda bozulmalar oldu. Tamirat ile düzelmeyecek derecede bozulmalar meydana geldiği için, yolu yenileme kararı aldık. Mevcut üst yapının tamamının sökümü yapıldı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz tarafından sokağın kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yenilendi. Mevcut içme suyunda da birtakım iyileştirmeler yapıldı. Altyapının tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından üstyapı çalışmalarına başlanıldı. Zemin düzenlemesi ve yağmursuyu oluklarının yapılmasının ardından kilit parke taşı yapımına başlanıldı. Hızlı bir şekilde devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının ardından yol yenilenen hali ile tekrardan hizmete açılacak.”