Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Adayı Fuat Köse, “Tarih yazan belediye başkanı olmak istiyorum”

Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Giresun Belediye Başkan Adayı

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve İlçe Başkanı Murat Bektaş’la basın önüne çıkan Köse, mevcut Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun vaat ettiği projelerinin büyük kısmını hayata geçiremediğini öne sürdü. Yapılan bazı çalışmaların da belediye imkânlarıyla değil, bakanlık kaynaklarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Köse, şeffaf, hesap verebilir ve adil yönetim tarzını benimseyeceklerini hatırlatırken Giresun’un sosyal belediyeciliğe mutlaka ihtiyacı olduğunu belirtti.

Köse yaptığı açıklamada; “Kadınların ve gençlerin sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almasını sağlayacak projeler geliştiriyoruz. Bu projeler belediyenin kendi kaynaklarını arttıracak aynı zamanda da belediyemizin işleyişine katı sunacak. Tüketen değil üreten belediye konumuna geçeceğiz” diye konuştu.

BELEDİYE İŞÇİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, belediye işçilerinin özlük haklarını teslim edeceklerini söylerken; emek ve alın terinin karşılığını fazlası ile vereceğiz dedi.

Köse; “Son günlerde bilinçli olarak yaratılan gereksiz maaş ödeyememe algısını komik buluyorum. Aksine personellerimizin imkânlarını genişleteceğiz. Yüksek rakam verdik masalı anlatanlara sormak lazım çevre belediyelerin ödediği rakamlardan haberleri var mı? Belediye personelleri hiç merak etmesin biz işçi ve emekçinin alın terinin yanındayız. Ben Giresun Belediyesinde işçi atan başkan olarak değil hizmet eden tarih yazan belediye başkanı olarak anılmak istiyorum” diye konuştu.

GEZMİŞ, “SOSYAL BELEDİYECİLİK KAZANACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş şehrimize sosyal belediyeciliği getireceğiz derken, 5 yılı heba olmuş Giresun’un kaderini değiştireceklerini söyledi. Gezmiş; “Giresun Belediyesi hiç yönetilmediği kadar kötü yönetiliyor. Hep birlikte bu kötü yönetime dur diyeceğiz. 31 Mart’ta halk kazanacak Giresun kazanacak” dedi.