Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başbakan Yardımcısı Canikli Giresun’da

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli,

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bugün geleceği Giresun’da 3 günde yapımları tamamlanan 7 okul ve tesisin resmi açılışlarını yapacak. 6 Nisan Perşembe günü ise 350 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesinin temel atma törenine katılacak.

AK Parti Giresun Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, bir dizi resmi açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere bugün Giresun’a gelecek. Canikli, Giresun merkezi ile ilçelerinde yapımları tamamlanan toplam 7 okul ve tesisi düzenlenecek olan resmi törenlerle hizmete açacak.

BUGÜN ŞEBİNKARAHİSAR VE ALUCRA’DA

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli bugün Şebinkarahisar ve Çamoluk’ta yapımları tamamlanan tesisleri hizmete açacak. Alucra’da ise hemşerileri ile bir araya gelecek. Canikli bugün ilk olarak Şebinkarahisar’da yapımı tamamlanan İmam Hatip Lisesi pansiyonunun açılışını yapıp, İstiklal İlkokulunun temel atma törenini gerçekleştirecek.  Canikli ardından Çamoluk’a geçerek buradaki İHL’nin açılışını gerçekleştirecek.

YARIN 2 AÇILIŞ BİR TEMEL ATMA TÖRENİ

Nurettin Canikli, yarın da Eynesil İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını açacak, ardından Çanakçı’daki İHL ile sentetik çim sahanın açılış törenine katılacak. Canikli aynı gün Keşap Hükümet Konağının da açılışını yapacak. Başbakan yardımcısı Canikli, Perşembe günü ise Giresun merkezde 350 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesinin temel atma törenine katılıp, Hacıhüseyin Mahallesinde sahildeki dolgu alanına yapılan Gençlik Merkezi tesisinin açılışını yapacak. Ticaret Odasında ve Memur Sen’deki toplantılara katılacak.