Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bartın'da asayiş

BARTIN (AA) – Bartın'da

BARTIN (AA) – Bartın'da 5 ayda çeşitli suçlardan aranan 651 kişinin yakalandığı ve bunlardan 44'ünün tutuklandığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, suç ve suçluların faaliyet alanını daraltarak suçun ve suçlunun nefes almasına fırsat vermeden uygulama ve denetimlerin aralıksız sürdüğü belirtildi.

Müdürlük olarak öncelikli hedefin ilde suçların işlenmesini önlemek, asayiş, uyuşturucu suçları ve trafik olaylarının en aza indirilmesi olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kapsamda mala ve kişilere karşı işlenen suçlarda suçun önlenmesi, oluşmuş olan suçun da aydınlatılmasını sağlamak ve suçluları adalete teslim etmek amacıyla ilimizde ilk 5 aylık dönemde silahlı terör örgütüne üye olma, hırsızlık, kültür ve tabiat varlığı kaçakçılığı, fuhuşa teşvik ve aracılık, dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti, tasarlayarak öldürme, çocuğun nitelikli cinsel istismarı gibi suçlardan 651 aranan şahıs yakalanmış, adliyeye sevk edilen şahıslardan 44'ü tutuklanmıştır. Bartın ilimiz bu başarıyla 2019 yılı ilk 5 aylık periyotta 81 il içerisinde ülke başarı sıralamasında 3.sırayı almıştır."