Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barış Pınarı Harekatı’na destek

Giresun Barosu, Giresun Eczacı

Giresun Barosu, Giresun Eczacı Odası ve Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen, Barış Pınarı Harekatına destek verdi.

Giresun Barosu Başkanı Soner Karademir, yaptığı yazılı açıklamada, şehit olan asker ve sivil vatandaşlara rahmet, tüm yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.

Tüm terör örgütleriyle mücadelede milletin ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin yanında olduklarını vurgulayan Karademir, “Kahraman Mehmetçiğimizin terörü sonlandırmak ve yurt sınırlarının güvenliğini sağlamak amacıyla çıktığı harekatın amacına uygun şekilde sürmesi ve bir an önce huzur ve güvenliğin tesis edilerek harekatın hedeflenen barışçıl amaçlarına ulaşması ve kahraman askerlerimizin görevlerini ifa ederek esenlikle yurda geri dönmesini diliyoruz.” ifadesini kullandı.

Giresun Eczacı Yönetim Kurulundan yapılan yazılı açıklamada, vatanın güvenliği, milletin huzuru, bölgenin barış ve selametinin temini için başlatılan Barış Pınarı Harekatında görev alan kahraman Mehmetçiklerin her zaman yanlarında oldukları kaydedildi.

Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral ise Türkiye’nin bir kez daha tehditlere boyun eğmeyeceğini gösterdiğini belirtti.

Türkiye’nin mazlumların yanında dik duran bir ülke olduğunu bir kez daha gösterildiğini ifade eden Süral, şunları kaydetti:

“Ekonomi bir ülkenin her şeyidir fakat eğer ülkenizin bütünlüğü bozulmak isteniyorsa millet olarak daha önce Çanakkale’de, Sakarya’da, Kut-ül Amare’de, 15 Temmuz’da ve daha birçok savaşta gösterdiğimiz fedakarlığı bir kez daha göstereceğimizi tüm dünyaya duyurmuş olduk. Allah Barış Pınarı Harekatı’na katılan askerlerimize, ailelerine ve milletimize güç ve sabır versin. Allah onları burunları kanamadan ülkemize dönmeyi nasip eylesin. Allah içimize şehit ateşi düşürmesin.”