Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın, “94 ruhu tüm Giresun’u saracak”

Yeniden Refah Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Mesut Aydın: “Türkiye Milli Görüş Belediyeciliği’ni özlüyor. Bu özlemi Giresun’da fazlasıyla görüyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Giresun

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandıran YRP Giresun İl Teşkilatı, tüm kadroları ile ‘Giresun için Milli Görüş’ sloganını sahaya aktarmaya çalışıyor.

Yerelde, ittifak kapılarının baştan beri kapalı olduğunu, bunu artık dillendirmenin dahi vakit kaybı olacağını söyleyen Belediye Başkan Adayı Aydın: “Hak, hukuk ve adaletin hüküm sürdüğü, belediye hizmetlerinin herkes için titizlikle yürütüldüğü bir anlayışla; Giresun Belediyesi’ne, Allah’ın izni vatandaşlarımızın da engin basireti ve teveccühüyle talibiz” dedi.

Aydın, sözlerinde şöyle devam etti: “Biz Yeniden Refah Partisi olarak; yeniden huzur, adalet, bolluk ve bereket için geliyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun bütün kesimlerin takdir, tebrik ve rahmetle andığı Erbakan Hoca’mızın ekolünü bugüne uyarlayan donanımlı bir anlayışla geliyoruz.

Giresun sokaklarında mesai mefhumu gözetmeden koşturuyor, derdimizi anlatıp destek istiyoruz. İnanılmaz bir destekle karşılaşıyor, gururlanıyor; daha çok koşturma ihtiyacı hissediyoruz.

Belediye Başkanlığı ve diğer bütün makamlara karşı fikriyatımız nettir. Bu ince hassasiyeti liderimiz Fatih Erbakan Bey’in de çoğu platformda anlattığı bir yaşanmışlıkla somutlaştırmak istiyorum. Seyyar satıcılık yaparken Belediye Başkanı olan Milli Görüş’ün mayasını temsil ettiğini düşündüğüm abimizin hayatını duymuşsunuzdur. Giresun’dan hareketle bugünü ve yarını anlamak açısından tekrar hatırlatmakta fayda var.  5 yıl Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra tekrar eski işine dönen dürüstlük ve hakkaniyet abidesi başkanımızın anlayışı ile bu göreve talibiz. 94 ruhunu temsilcisi olmak, en somut ifade ile Milli Görüş olmaktır. Bu ruh Giresun’da ve tüm ülkede bizi zaferle sonuca ulaştıracaktır” dedi.