Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa’daki Giresunlu akademisyenlerden futbol şöleni

Avrupa’daki Giresunlu Akademisyenler Derneği

Avrupa’daki Giresunlu Akademisyenler Derneği Kaynaştırma futbol turnuvası düzenledi. Almanya Duisburg merkezli “Avrupa’daki Giresunlu Akademisyenler Derneği” öncülüğünde 27.11.2016 tarihinde “hüner ve hünersiz – ortaklaşa oynayalım 2.0” sloganı altında bir futbol turnuvası düzenledi. Duisburg güney bölgesi gençlik merkezinin katkılarıyla gerçeklesen turnuvaya 3 engelli, 2 bayan, 1 yaşlı ve 4 çeşitli yas gruplarından oluşan 10 takım katıldı.

YARIŞTIRICI BAKIŞ AÇILARINA KARŞI FESTİVAL!

Dezavantajlı grupların toplumdan eşit pay alabilmeleri, engellilerin, farklı yas gruplarının, değişik kültürlerin, cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, ortaklaşa yaşamaları, topluma kaynaşmaları ve ayrıştırıcı bakış açılarına karsı düzenlenen festival havasındaki bu turnuvanın açılışını Duisburg Belediye Başkanı Sayın Manfred Osenger ile dernek başkanı Sayın Cevdet Maraş yaptılar. Açılışta; Duisburg güney bölge Belediye Başkanı Sayın Volker Haasper, Almanya Federal milletvekili Sayın Mahmut Özdemir, Duisburg gençlik idaresi Genel Müdürü Sayın Hinrich Köpcke ve Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosluğu Aile ve Sosyal Politikalar Ataşeliğinden uzman pedagog Sayın Harun Kandemir de açılış konuşmalarıyla desteklerini sundular. Program akisi içinde Kuzey Ren Westfalye ayeleti Dernekler federasyonu genel sekreteri Peter Ivankovic bizleri ziyaret etti.

TURNUVAYI AECHEN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ KAZANDI

Çeşitli yöresel yemeklerinde ikram edildiği, çok keyifli ve eğlenceli; dostluğun ve barısın ön planda olduğu ve yoğun ilgi altında gecen bu turnuvayı Köln/Aachen Fenerbahçeliler derneği kazandı. Bu gibi faaliyetlerin birleştirici yönü kullanılarak, birlik ve beraberlik hislerinin güçlendirilmesi için projenin önemine değinen Avrupa`daki Giresunlu Akademisyenler Derneği başkanı Cevdet Maraş projeye mali destek sağlayan “Aktion Mensch” kurulusuna ve yardımlarını eksik etmeyen herkese teşekkürlerini sunarak dernek olarak insani her türlü çalışmalara destek vereceklerini dile getirdi.