Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atamız Giresun’da aynı heyecanla karşılandı

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti; “99 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlamanın onurunu yaşayan aziz Giresunlular; bugün de gaza bilinciyle milletinin birliğinin, beraberliğinin, sarsılmaz iradesinin ve kudretli gücünün tüm kodlarını hafıza ve gönüllerinde diri tutmaya devam ediyor. Bugünleri borçlu olduğumuz kahraman ecdadımızla ne kadar övünsek azdır” dedi.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti;

19 Eylül Gaziler Günü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 99. yılı gururla kutlandı. Gaziler Günü nedeniyle Atatürk Meydanı’nda bir tören düzenlendi. Törende Vali Mehmet Fatih Serdengeçti tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Vali Serdengeçti, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere gaza ruhuyla vatana can olan, hakları asla ödenmez kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Vatan size minnettardır” ifadelerini kullandı.

ATAMIZ GİRESUN’U ONURLANDIRDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 99. Yıldönümü ise Liman sahsında gerçekleştirilen törenle kutlandı. Atatürk’ün Giresun’a gelişini temsil eden Türk Bayrağı gazi tarafından Vali Mehmet Serdengeçti’ye teslim edildi. Öğrenciler tarafından açılan Türk Bayrağı kortej eşliğinde Millet Bahçesine taşındı. Millet Bahçesi’ndeki törende, Merhum Dr. Memduh Necdet Otaman’ın tarihi konuşma metni ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cevabı okundu. Törenlere AK Parti milletvekilleri Ali Temür, Nazım Elmas, CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal da katıldı.