Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ASTARI YÜZÜNDEN PAHALI”

AK Parti Merkez İlçe

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, İl Özel İdaresinin elindeki atıl binaların tadilatının çok ciddi maliyetler getirdiğini belirterek, “O yüzden satıyoruz, astarı yüzünden pahalıya geliyor” dedi.

Giresun’da zaman zaman kamuoyunda eleştirilen İl Özel İdare’ye ait arsa ve binaların satışı ile ilgili olarak konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, “Doğrusu satılmasıdır. Özel İdare’nin malı durumunda bulunan çoğu bina atıl durumda ve eski kullanılır haline getirilmesi için ciddi bir harcama yapılması gerekiyor. Bu kadar parayı bu tadilatlara vermek akılcı bir iş değil” dedi.

Yılmaz, sattıkları çoğu gayri menkullerin ilçelerde belediyeler tarafından alındığına da dikkat çekerek, “Bu konuda biz atıl olmayan binayı satıyoruz bunu yaparken de o ilçede binamızın bulunmasına dikkat ediyoruz” dedi.

Yılmaz, İl Özel İdaresi ile Giresun Belediyesinin mukayese edilmesinin ise yanlış olduğunu söyledi. Mete Bahadır Yılmaz, Teyyaredüzü Mahallesi’ndeki Özel İdareye ait binayı istedikleri an satabileceklerini ancak Giresun’a 5 yıldızlı bir otel kazandırmak için elde tutmayı tercih ettiklerini söyledi.