Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalya Uçak Bileti Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bu haberin fotoğrafı yok

Bu yaz tatili için sizin de hayallerinizi süsleyen yer Antalya ise ve uçakla, hızlı ve konforlu seyahat tercih ediyorsanız, biletinizi alırken bazı detaylara dikkat ederek çok daha ucuz fiyatlı bilet alabilirsiniz.
Bilet almaya karar verdiğinizde, en hızlı ve kolay yol internetten biletinizi almak olacaktır. Internetten uygun fiyata ve güvenli şekilde uçak bileti almak istiyorsanız www.ucakbileti.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ucakbileti.com’un mobil uygulamaları ile Pegasus, Atlasjet, Onur Air, THY, Sunexpress, Anadolu Jet, Bora Jet olmak üzere havayollarından en uygun fiyatları bulmak için sorgulama yapabilir, uçak rezervasyon ve ucuz bilet alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Antalya uçak bileti alırken nelere dikkat etmelisiniz?
Erken rezervasyon fırsatından faydalanın

Bu yaz tatili için Antalya’yı düşünüyorsanız ve tarihlerinizi belirleyebiliyorsanız, biletinizi birkaç ay evvel alarak çok daha uygun fiyata alabilirsiniz. Uçaklarda sadece sınırlı sayıdaki koltuklar promosyonlu fiyattan satışa sunulduğu için bileti erken almak bu koltuklardan yakalama şansınızı yükseltecektir. Erken rezervasyon yaparak, bu kısıtlı sayıdaki koltuklara sahip olabilir ve  Antalya uçuşunuzu son derece ekonomik bir fiyatla gerçekleştirebilirsiniz. Uygun fiyata bulduğunuz bileti rezervasyonlu olarak ayırtabilir, uçuş tarihiniz kesinleşince, opsiyon tarihini geçirmemek suretiyle biletinizi alabilirsiniz.

Kampanyalı biletleri takip edin

Havayolu şirketleri bazı dönemler oldukça cazip promosyonlara karşımıza çıkarak çok uygun fiyata uçak biletleri sunuyor. Bu kampanyalar sayesinde ucuz bilet alma şansını yakalayan birçok insan var. Siz de kampanyaları takip ederek, ucuza bilet alan şanslı insanlar arasında yer alabilirsiniz.

Uçuş tarihinde ve saatinde esnek olun

Uygun fiyata uçak bileti bulmak istiyorsanız ve programınız açısından da uygunsa  bazı havayolu firmalarının aynı hafta içindeki farklı günkü uçuşlarına bakabilirsiniz. Seçtiğiniz tarihte bilet fiyatı daha yüksek ise, iki gün sonrası veya öncesinde daha uygun fiyatlarda bilet bulabilmeniz mümkün. Özellikle haftasonları biletler çok daha pahalı olabiliyor.

Tarih, saat ve lokasyonu kontrol ederek biletinizi satın alın

Biletinizi satın alırken mutlaka iyice kontrol edin. Gidiş ve dönüş tarihleriniz, saatleriniz ya da gideceğiniz, döneceğiniz lokasyon ile ilgili bir problem olmasın.

Gidiş-dönüşü aynı anda alırsanız daha ucuza bilet bulabilirsiniz

Gidiş ve dönüş uçuşunu bir arada alırsanız  biletiniz hem daha ucuza gelir hem de dönüş tarihiniz eğer belirli ise, bu tarih için bilet bulamama sıkıntınız olmaz, dönüş biletiniz de hazır olmuş olur.

Aldığınız biletin sınıfına ve özelliklerine önem verin

Aldığınız biletin sınıfına ve özelliklerine dikkat ederseniz biletinizin tarih ve saatini değiştirmek ya da biletini iptal etmek istediğinizde sıkıntı yaşamasınız. Bazı biletlerde değişiklik yapılsa da, iade olmayabilir. Aldığınız bilet promosyonlu bilet ise, değişiklik ve iade yapılamaz şeklinde ibarelerle karşılaşabilirsiniz. Biletinizin böyle bir durumda değiştirilemeyeceğini ya da iptal edemeyeceğinizi bilmelisiniz.

3D güvenli ödeme seçeneğini kullanın

Ucakbileti.com tüm altyapısını dünyanın önde gelen güvenlik sertifika firması olan GeoTrust Global CA SSL işbirliği ile dünya çapında güvenilir bir hale getirdi. Ucakbileti.com üzerinden yapılan tüm işlemlerde 3D güvenlik işlemi uygulanmaktadır. Böylelikle kredi kartınıza bağlı olan cep telefonunuza gelen şifre ile ödeme onayı verilmediği takdirde hiçbir işlem yapılamaz.
Seyahatiniz öncesinde, antalya uçak bileti alırken en uygun uçak biletini bulmak ve satın almak için Ucakbileti.com’un web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.