Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amerika’daki Türkler, Şahin’in vekil olmasını istiyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Hasan Çelik/ABD

Türk Amerikan Toplumunun önde gelen isimleri ve (STK) Sivil Toplum Kuruluşlarının yanında önemli iş adamlarının büyük çoğunluğu Türk Amerikan Demokratlar Birliği ve New York Giresunlular Derneği Başkanı iş adamı Savaş Şahin’in Milletvekilliğini destekledikleri belirtildi. Türk Amerikan toplumunun önemli kısmı, % 80 gibi bir rakamla desteğini alan, İstanbul 2. Bölgeden Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili aday adayı olan Savaş Şahin, kısa zamanda İstanbul’daki (STK) Sivil Toplum Kuruluşlarının ‘da desteğini almayı başardığı öğrenildi.  Amerika’da AK Parti’ye yakın teşkilatların en önemli isimlerinden biri olan Savaş Şahin, Ermeni diasporasının sözde iddialarına ve Parelel yapının Türkiye aleyhine olan iddialarına karşı etkin mücadele edenlerin başında geldiği belirtiliyor.

Etkin çalışma azmi, dürüstlüğünün yanında dik duruşu Amerika’da yaşayan Türklere güven veren kişiliği ile iş adamı Savaş Şahin, milletvekili seçilmesi halinde, Amerika-Türkiye arasında köprü olacağı, yıllardır Türk Amerikan toplumunun biriken sorunlarını kolayca çözümleneceği belirtiliyor.

Türk Amerikan Demokratlar Birliği, New York Giresunlular Derneği Başkanı AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı iş adamı Savaş Şahin, Amerika’daki Türklerin sorunlarını en iyi bilen birisi olarak özellikle 1915 olayları Ermeni yalanlarına karşı, Paralel yapıyı ile mücadele ile Amerika’da en güçlü isim olarak ortaya çıkıyor. Çok sayıda Türk Derneklerinin Başkan ve yöneticileriyle yakın çalışma içerisinde olan Şahin, seçilmesi durumunda sorunların kolayca aşıla bilineceğine vurgu yapılıyor.