Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alkolü kaptığı sırada yangına sebep oldu

Samsun’da alkollü koca, eşi ve kızını tehdit edip evden kovduktan sonra yemek pişirirken uyuyakalıp yangın çıkardı.

Samsun’da alkollü koca, eşi ve kızını tehdit edip evden kovduktan

Samsun’un Canik ilçesinde alkol alan R.S., eşi ve kızını tehdit edip evden kovduktan sonra yemek pişirirken uyuyakalıp yangın çıkardı. Yangın söndürülürken, anne ve kızının şikayetçi olduğu R.S., gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Devgeriş Mahallesi’nde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen R.S., tartıştığı eşi A.S. (48) ve kızı İ.N.S.’yi öldürmekle tehdit edip, evden kovdu. Bunun üzerine A.S. ve İ.N.S. evden çıktı.

Bir süre sonra R.S., yemek pişirirken uyuyakaldı. Bu sırada ocaktaki yemekten kaynaklı yangın çıktı. Yangını gören R.S., evden kaçtı. İhbarla adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Anne ve kızı, R.S.’den şikayetçi oldu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi gözaltına aldı.