Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alexis Perez’den çok konuşulacak veda

GEREKEN DESTEK TARAFIMA HİSSETTİRİLEMEMİŞTİR

GEREKEN DESTEK TARAFIMA HİSSETTİRİLEMEMİŞTİR

Giresunspor’dan ayrıldığını sosyal medya paylaşımı ile duyuran Giresunspor’un kaptanı Alexis Perez, çok konuşulacak sözlerle takıma ve şehre veda etti.

Paylaşımında “Kulübün ve şehrin üzerinde tutulan kişisel ego ve hesaplar çokça hasara neden olmuştur” diyerek kulüpten ayrıldığını duyuran Perez, taraftarlara yönelik sözlerinde, “Sizlerin kulüp içinde yaşanan süreci bilmenizin en doğal hakkınız olduğunu düşündüğümden açıklama yapma gereği duydum” ifadelerini kullandı.

Yaşadığı sakatlık ve sonrasında yaşanan süreç hakkında bilgiler veren Perez, “Bugün güzel hatıraları biriktirmemize vesile olan ve bize her şeyini veren yere veda ediyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden taraftarlarımıza ayrılığım ve mevcut durum hakkında açıklama borçlu olduğumu düşünüyorum. Ağır bir sakatlıktan sonra sorumluluğum ve profesyonellik anlayışım gereği Giresunspor’u hak ettiği yere taşıyabilmek, saha içinde fedakarlık yapan takım arkadaşlarımla birlikte mücadele etmek ve bir an önce sahalara dönebilmek için çok çalıştım. Tedavi ve terapilerim için para ve zaman harcadım çünkü kalbim benden bunu yapmamı istiyordu. Fakat sahalara erken dönebilmek ve fedakarlık yapan takım arkadaşlarımla birlikte mücadeleye katılabilmek için üstlendiğim sorumlulukta süreç, kulüp tarafından garanti, karşılıklı destek, el ele ve birlikte yürütülmesi ve bu desteğin tarafıma hissettirilmesi gerekirken söz konusu süreçte olması gereken destek tarafıma hissettirilememiştir. Bu durum aileme ve kendime olan sorumluluklarım gereği geleceğim hakkında düşünmemde ve karar vermemde etkili olmuştur” dedi.

SAHİP OLDUĞUM DEĞERLER PAZARLIĞA KAPALIDIR

Açıklamasında, “Özellikle saygı hususunda tolere edemeyeceğim şeyler vardı, çünkü sahip olduğum değerler pazarlığa kapalıdır” diyen Perez, şunları kaydetti;

“Özellikle daha önceki süreçlerde takımdan ayrılan oyuncular için total gerçeklikten uzak, manipüle edilmiş açıklamalarla kamuoyuna “oyuncunun hatası” gibi inandırılmaya çalışılmış ve sanki hiçbir şey olmamış gibi gösterilmeye çalışılmıştır.

Ayrıca kulübün ve şehrin üzerinde tutulan kişisel ego ve hesaplar çokça hasara neden olmuştur. Sizlerin kulüp içinde yaşanan süreci bilmenizin en doğal hakkınız olduğunu düşündüğümden açıklama yapma gereği duydum.

Oyunculara, kulüp çalışanlarına ve kulüp içindeki emekçilere yapılmayan ödemeler ve diğer faktörler sebebiyle hiçbir kulübün mevcut durumda iyi performans göstermesine imkan yoktur ve bugün kulübün bu noktaya gelmesine sebep olan hususlar nerdeyse kimse tarafından üstlenilmemekte, görmezden gelinmekte ve konuşulmamaktadır.

Bir taraftan da hala iyi şeyler yapmaya çalışan insanların olduğunu da göz ardı etmemek gerekir. Bu sebeple bu şehrin asil halkına, her şeyin en iyisini ve saygıyı hak eden Giresun’a tüm kalbimle başarılar diliyorum. Umarım bu güzide kulüp ileriki süreçte yeterli ve açık desteği görerek hak ettiği yere ulaşır.”

SİZLERİN DESTEĞİYLE KENDİMİ ÇOK DEĞERLİ HİSSETTİM

Perez, Giresunspor taraftarı için, “sadık ve asil” ifadelerini kullandığı paylaşımına şöyle devam etti;

“Özdeşleştiğim çotanakların yeşil-beyaz renklerini üstümde taşımak, geldiğim ilk günden beri benim için büyük bir onur oldu. Sizlerden gördüğüm ve ömür boyu içimde taşıyacağım sevgi, destek ve saygı tarifi mümkün olmayan bir duyguydu. Burada her zaman sizlerin desteğiyle kendimi çok değerli hissettim. Bu durum bende futbolun da ötesinde bir mutluluk oluşturdu. Sizleri mutlu etmek için sahaya çıkmak, elimden gelenin en iyisini yapmak, bunları yaparken sizin gibi bağlı, sadık ve asil taraftarların tribünden takımlarını desteklerken görmekte benim için gururdu. Çoğunluğunu çalışkan ve emektar insanların oluşturduğu küçük bir şehrin adını özellikle büyük takımlara karşı alınan tarihi başarılarla hep beraber tüm ülkece konuşulmasını sağladık.”

GİRESUNSPOR HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRMEME VESİLE OLDU

Yeşil-beyazlık formayı giyerken ülkesinin milli takımında seçildiği aktaran Perez, “Giresunspor’da bulunduğum süreç Avrupa futbolunda iyi bir seviyeye gelmemi ve en büyük hayalim olan milli takımlar bazında ülkemi temsil etme hayalimi gerçekleştirmeme vesile oldu. Bu benim Giresunspor tercihimin ne kadar doğru bir tercih olduğunun göstergesi oldu. Burada geçirdiğim iki senelik süreçte her zaman güler yüzle karşılayan, yardımcı olan, destek olan gerek kulüp çalışanlarına, gerek kulübe yardımcı olan müthiş insanlar, gerek taraftarlıktan arkadaşlığa dönüşen, beni ve ailemi olduğumuzdan daha mutlu, güvende ve rahat hissettiren, bu ülkeyi ve Türk kültürünü tanımamızı, ailemle güzel anılar biriktirmemizi sağlayan harika insanlar tanımamıza vesile oldu” ifadelerini kullandı.