Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksa’dan abonelere bilgi güncelleme çağrısı

Çoruh bölgesinde Giresun, Artvin,

Çoruh bölgesinde Giresun, Artvin, Rize, Trabzon ve Gümüşhane illerine elektrik hizmeti veren Aksa Elektrik toplamda 5 il genelinde elektrik abonelerine bilgilerini güncellemeleri için çağrıda bulundu. Aksa Elektrik yetkilileri 230 bine yakın aboneye sahip Giresun’da yaklaşık %30’a yakın elektrik kullanıcısının bilgilerinin eksik veya güncel olmadığına dikkat çekti.

Giresun İl Müdürü Aytekin Ayan abonelerin sistemde yer alan bilgilerini güncellemelerinin onlara hızlı ve en uygun hizmeti sunmak konusunda oldukça önemli olduğuna, dikkat çekerek şöyle konuştu: “Yaklaşık 230 bine yakın abonesiyle Giresun, Aksa Elektrik için oldukça önemli bir il. Giresun nüfusu ve iş gücü ile büyük bir potansiyel barındırıyor. Bu nedenle Aksa Elektrik olarak Giresunlu hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak ilk önceliğimiz. Giresun’daki abonelerimizin yaklaşık %30’unun temel iletişim bilgileri ne yazık ki eksik veya güncel değil. Diğer yandan elektrik hizmeti alan abonenin yerine akraba, ev sahibi gibi bir başka şahsın bilgisine sistemde rastlayabiliyoruz. Bu tip durumlar usulsüz elektrik kullanımına da sebep olabiliyor. Bu nedenle abonelerimiz, iletişim bilgileri değiştiği an 7/24 hizmet veren çağrı merkezimizden (444 9 186) Çoruh Elektrik web sitemizden (www.coruhaksa.com) veya en yakın müşteri hizmetleri merkezlerimizden bilgilerini güncelleyebilir.”

Aytekin Ayan, bilgileri güncel olmayan ya da eksik olan abonelerin bildirimler, fırsatlar ve yeniliklerden haberdar olamadığını; önemli konularda maalesef bildirim alamadıklarını ifade ederek “Bu durum da elektrik kesintileri, hatalı fatura bildirimleri, müşteri şikâyetleri ve usulsüz elektrik kullanımı gibi kritik sonuçlara sebep olabileceğini ve kısa süre içinde tüm elektrik abonelerinin bilgilerini istediği kanallardan kolaylıkla güncelleyebileceklerini belirtti.”