Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü

Bu haberin fotoğrafı yok

SAMSUN (AA) – AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, partisinin 18. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Aksu, mesajında, AK Parti'nin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulduğunu ve Türk siyaset sahnesine yerini aldığını belirtti.

Sadece millet menfaati doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini belirten Aksu, "Millete hizmet yolunda hiçbir mazereti kabul etmeden, hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan, asla kolaycılığa kaçmadan ve sadece millet menfaati doğrultusunda çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin 2001 öncesi, içerisinde bulunduğu siyasi ve ekonomik tabloya vurgu yapan Aksu, şunları kaydetti:

"O dönemleri yaşayanlar gayet iyi hatırlayacaklardır. Ülkeyi yönetenlerin içerisinde bulunduğu durum karşısında millet bir arayış içerisindeydi. Milletin siyasete güveni kalmamıştı. Çok zor günler geçirdiğimiz o dönemde bir lider çıktı ortaya. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti ile milletimize bir heyecan geldi. 3 Kasım seçimleriyle başlayan AK Parti iktidarıyla milletimiz geleceğe ümitle bakmaya başladı. AK Parti'yi bunca yıldır ayakta tutan unsur, milletin o gün başlayan umudu sürekli diri tutmasıdır."