Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’nin Giresun adayları belli oluyor

AK Parti Giresun İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da, 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı düzenleneceği bildirildi.

AK Parti Giresun İl

Yapılan açıklamada, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün de tanıtım toplantısına katılacağı belirtildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, “Giresun’umuza hizmetkar olacak olan ilçe belediye başkan adaylarımız açıklanıyor. Bu kapsamda, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Vedat Demiröz’ün katılımlarıyla, 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’da, 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantımızı gerçekleştireceğiz.

Cumhur İttifakı ruhuyla hep birlikte, Giresun’umuzu ve ilçelerimizi Türkiye Yüzyılı’nın örnek şehri yapmaya hazırız ve kararlıyız. İlimizi daha ileriye taşıyacak olan güçlü kadromuzu açıklayacağımız, şölen havasında gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantımıza tüm teşkilatımızı ve hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.