Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili Şenlikoğlu, “Gençlerimizi ülkemizin en büyük gücü”

AK Parti Giresun İl

AK Parti Giresun İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı nedeniyle mesaj yayınladı. Şenlikoğlu mesajında, “Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkması, yüce milletimizin tüm dünyaya gücünü duyurması için attığı adımların ve bağımsızlık mücadelesinin başlangıcıdır. O günlerden bu günlere kadar İstiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz büyük mücadele ve bağımsızlık ruhunu 15 Temmuz gecesi bir kez daha milletimiz ve başta gençlerimiz tüm dünyaya göstermiştir. Geçmişimizden aldığımız güç ve ilhamla 2023 hedeflerimize ilerlerken, mukaddes vatanımızı daha müreffeh yarınlara taşımamızda, yolumuzu aydınlatacak olan gençlerimiz, bundan sonra da ülkemizin en büyük gücü olmaya devam edecektir.

Tarihimize ve değerlerimize aynı azim ve kararlılıkla, sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağımızı belirtmek isterim. 19 Mayıs 1919’da tutuşturulan bağımsızlık meşalesinin ışığında kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmanın haklı gururuyla bayramlarını kutlayacak olan Gençlerimizi en içten duygularımla selamlıyorum.

Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken; Cennet vatanımız uğruna canlarını bahşetmiş kahraman şehitlerimizi ve mücadele etmiş gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum” dedi.