Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de Öztürk ve Geldi adaylıklarını açıkladılar

Giresun’da Milletkvekili aday adaylıklarını

Giresun’da Milletkvekili aday adaylıklarını açıklayan iki isim AK Parti’den Sabri Öztürk ile Mehmet Geldi oldular. Sabri Öztürk aday adaylığı açıklamasında, “27. Dönem Milletvekilliği adaylığı için AK Parti Genel Merkezimize müracaatımı yaptım Bugüne kadar ilimize, ülkemize, milletimize elimden geldiğince azimle, samimiyetle hizmet etmeye gayret ettim. Aynı aşkla, aynı şevkle yeniden şehrimize hizmet etmek istiyor, Rabbimden hakkımızda hayırlısını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıklayan diğer isim ise 24. dönemde milletvekilliği yapan Mehmet Geldi oldu. Geldi yazılı açıklamasında, “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimlerde aziz milletimizin Giresun milletvekili olarak; onu Türkiye Büyük Millet Meclisinde onur, şeref ve liyakat ile temsil etmek üzere Adalet ve Kalkınma Partisi’ne aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Daha önce Giresun Belediye Meclis Üyesi, 2 dönem Giresun İl Başkanı ve 24. Dönem Giresun Milletvekili olarak görev yaptığım ve hizmet etmekten onur duyduğum insanımıza tekrar hizmet etmek arzusundayım” dedi.