Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partide kongre takvimi belli oldu

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu 14 ilçede kongrelerin 3-13 Kasım tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Şenlikoğlu, 8 ilçede genel merkez tarafından belirlenen yeni adayların, 6 ilçede ise mevcut başkanların kongrelerde tek aday olarak seçime gireceğini açıkladı.

İl Başkanı Şenlikoğlu, dün ilçe başkanları ve Belediye başkanları ile bir araya geldi. Şenlikoğlu, kongrelere hazırlık sürecini görüştüklerini açıkladı.

AK Parti’nin Giresun’daki kongre takvimi belli oldu. Buna göre Giresun’da henüz yapılmayan 14 ilçedeki kongreler 3-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  İl başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 8 ilçede ilçe başkanlarının değişeceğini yeni isimlerin genel merkez tarafından belirlendiğini söyledi. Şenlikoğlu 6 ilçede ise kongrelerde mevcut başkanların aday gösterileceklerini ifade etti.

GİRESUN MERKEZ İLÇE KONGRESİ 11 KASIM’DA

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Merkez İlçe kongresinin ise 11 Kasım Cumartesi günü yapılacağını açıkladı. Şenlikoğlu, merkez ilçe kongresine genel merkez tarafından belirlenen Mete Bahadır Yılmaz’ın tek başkan adayı olarak gireceğini de kaydetti. AK Parti’nin ilçe kongre tarihleri şöyle: 3 Kasım: Eynesil- Görele, 4 Kasım: Alucra-Çamoluk- Şebinkarahisar, 5 Kasım: Doğankent-Tirebolu, 10 Kasım: Bulancak-Piraziz, 11 Kasım: Dereli-Keşap-Merkez, 12 kasım: Espiye-Yağlıdere.

İLÇE BAŞKANLARI VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE TOPLANDI

AK Parti’nin yeni İl başkanı Aytekin Şenlikoğlu dün kongreler sürecini görüşmek üzere iki ayrı toplantı gerçekleştirdi. İlk toplantısını AK Partili ilçe başkanları ile yapan Aytekin Şenlikoğlu ardından partisinin ilçe belediye başkanları ile bir toplantı yaptı. Her iki toplantıda da yapılacak kongreler ele alındı. Teşkilat çalışmaları üzerinde duruldu.