Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’DE ADAYI ADAYI PATLAMASI

Bu haberin fotoğrafı yok

Erken seçim kararı alınmasının ardından 24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi aday adaylığı müracaatlarında en dikkat çeken parti AK Parti oldu. Giresun’da AK Parti’de aday adaylığı noktasında adeta patlama yaşanıyor.

Başvuru yoğunluğunun bulunduğu Giresun AK Parti’de müracaatlarda yoğunluk yaşanıyor. Milletvekilliği için eski vekillerin yanı sıra, mevcut milletvekilleri, bürokratlar, il başkanlarının bulunması dikkat çekiyor.

ADAY ADAYI BOLLUĞU

Başvuruların dün sona erdiği AK Parti’de edindiğimiz bilgilere göre adayları başvurularını parti genel merkezinin yanı sıra il başkanlığına da yapabiliyorlar. Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk’ün aday adaylığı başvurularını genel merkeze yaptıkları öğrenildi. Aday adaylığı için başvuranlar arasında eski milletvekillerinden Mehmet Geldi, Adem Tatlı ve Turhan Alçelik de bulunuyor. Ticaret Borsası eski meclis başkanı Mustafa Demirci, Bulancak eski Belediye Başkanı Kadir Aydın, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Giresun eski belediye başkan adayı Yılmaz Can, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, eski il başkanı Ayhan Akten, iş adamı Özgür Okusal, Bahtiyar Yıldız, Diş Hekimi Salih Yılmaz, Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk, sanatçı Filiz Uzun, Adnan Sağlık, Bulancak belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem de aday adaylık başvurusunu yapan isimler arasında yer aldılar.

2 MAYIS’TA TEMÜYÜL YOKLAMASI YAPILACAK

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, aday adayları için 2 Mayıs Çarşamba günü Çakıroğlu Düğün Salonunda temayül yoklaması yapılacağını açıkladı. Temayül yoklamasına mevcut milletvekilleri katılmayacak. Temayül de diğer aday adayları için partinin il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri oy kullanacaklar.