Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ MİTİNGİ 31 MAYIS’TA

İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,

İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 24 Haziran seçimleri öncesi 31 Mayıs Perşembe günü Atatürk Meydanında düzenlenecek olan mitinge Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağını açıkladı.

AK Parti’nin 31 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’de Atatürk Meydanında miting düzenleyeceği açıklandı. AK Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı mitingle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “2001 yılında başladığımız bu kutlu yürüyüşümüze dün olduğu gibi bugünde Milletimizin desteğiyle devam ediyoruz. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye diyerek desteğini Cumhur ittifakına verecek Aziz Milletimizle, 24 Haziran gecesi Yeni Türkiye’nin inşasına hep birlikte karar vereceğiz. Tüm Teşkilatlarımızla 24 Haziran’a kadar “Durmak Yok Yola Devam” diyerek gece gündüz demeden tüm gayretlerimizle hedefimize İnşallah ulaşacağız.

Bu vesile ile Vakit Giresun Vakti diyerek Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle tüm hemşerilerimizi 31 Mayıs 2018 Perşembe günü saat:14.00’de Atatürk Meydanında düzenlenecek mitingimize davet ediyoruz.